Υποδοχή Κενυάτικης αντιπροσωπείας στην Τρίπολη (pics,vid)

Υποδοχή Κενυάτικης αντιπροσωπείας στην Τρίπολη (pics,vid)

Απρίλιος 10, 2019 - 08:41
2 σχόλια

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της ανάπτυξης του τουρισμού στην περιοχή μας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου έρχεται σε επαφή με διάφορες αντιπροσωπείες από όλον τον κόσμο. Υποδοχή στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, της αντιπροσωπείας από την πόλη Machakos της Κένυας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας μαζί με τους συναδέλφους του Γιώργο Ρουμελιώτη και Θανάση Γκίκα, καθώς και με τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, μίλησαν για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Αρκαδία και τις ομορφιές της καθώς και για τα προϊόντα που παράγει η περιοχή μας και είχαν μία εποικοδομητική συζήτηση για τους τομείς που μπορούν να συνεργαστούν.

Κυρίως οι τομείς συνεργασίας είναι ο αγροτικός, αφού οι Κενυάτες έδειξαν ενδιαφέρον για τα αγροτικά μας προϊόντα, ο τουριστικός καθώς και το περιβάλλον. Και οι δύο πλευρές υποσχέθηκαν να διατηρήσουν επαφές και να δούνε πρακτικά πώς μπορεί να εξελιχθεί η συνεργασία τους.

Ο κ. Γιαννακούρας ανέφερε:

"Υποδοχή στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, της αντιπροσωπείας από την πόλη Machakos της Κένυας.

Μαζί με τους συναδέλφους Γιώργο Ρουμελιώτη και Θανάση Γκίκα, καθώς και με τον Περιφερειάρχη μας Πέτρο Τατούλη, μιλήσαμε για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Αρκαδία και τις ομορφιές της καθώς και για τα προϊόντα που παράγει η περιοχή μας και είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση για τους τομείς που μπορούμε να συνεργαστούμε.

Οι Κενυάτες επισκέπτες μας έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα αγροτικά μας προϊόντα και κυρίως για το κατσικίσιο γάλα, αλλά και για θέματα γύρω από το περιβάλλον, όπως η ανάπτυξη φωτοβολταϊκών πάρκων.

Επίσης τους ενημέρωσα και για την δυνατότητα που δίνει ο τόπος μας. όσον αφορά το θρησκευτικό τουρισμό, αφού ο μεγαλύτερος αριθμός κατοίκων της Κένυας είναι Χριστιανοί.

Τους χάρισα δε την "Αρκαδία των Μύθων" για να γνωρίσουν τις "κρυφές" ομορφιές του τόπου μας και τους ευχήθηκα να περάσουν όμορφα όσο μείνουν στην Πελοπόννησο."

 

Video: 

Υποδοχή Κενυάτικης Αντιπροσωπείας από το Machakos στην Τρίπολη


2 Σχόλια

Ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού της Κένυας νοσεί από AIDS. Εδώ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού νοσεί από τον αρχηγό που κρατάει το σακί με τα λεφτά κ το μοιράζει στους δικούς του ανθρώπους ,συλλόγους φορείς κλπ κλπ.

Προς ΜΑΟ: Άσχετο! Μόνο κακεντρέχεια! Επί της ουσίας έχετε να σχολιάσετε κάτι;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.