Υποδοχή ηρώων για την αποστολή του Αστέρα (photos & video)

Υποδοχή ηρώων για την αποστολή του Αστέρα (photos & video)

Αύγουστος 29, 2014 - 15:41
3 σχόλια

Ο Ντε Μπλάσις έγινε αντικείμενο λατρείας από τους εκστασιασμένους φίλους του Αστέρα. 

Το μεσημέρι της Παρασκευής  29 Αυγούστου έφθασε η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης από την Κύπρο με τους φιλάθλους της Αρκαδικής ομάδας να στήνουν κατά την άφιξη των ποδοσφαιριστών τρελό πάρτι έξω από το γήπεδο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’

Οι φίλαθλοι του Αστέρα έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο γήπεδο αρκετή  ώρα πριν φθάσει η αποστολή με την ανυπομονησία να είναι μεγάλη και να ετοιμάζουν την υποδοχή που αρμόζει στην ομάδα για την τεράστια επιτυχία που πέτυχε με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Με το που έφθασε το πούλμαν με την αποστολή του Αστέρα οι φίλαθλοι άναψαν καπνογόνα άρχισαν τα συνθήματα και ένας ένας οι ποδοσφαιριστές που κατέβαιναν έπεφταν στην αγκαλιά του κόσμου με τον Ντε Μπλάσις να γίνεται αντικείμενο λατρείας από τους εκστασιασμένους φίλους του Αστέρα.

Ακολουθεί βίντεο

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Θερμή υποδοχή στην αποστολή του Αστέρα


3 Σχόλια

ΕΤΣΙ ΡΕ ΑΣΤΕΡΑΡΑ.......ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.......ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.