Υπό βροχή το συλλαλητήριο του ΚΚΕ στην Τρίπολη (pics,vid)

Υπό βροχή το συλλαλητήριο του ΚΚΕ στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιανουάριος 16, 2018 - 10:52
7 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε η απεργιακή κινητοποίηση του ΚΚΕ την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη κατά του πολυνομοσχεδίου.

Την κεντρική ομιλία έκανε η Γραμματέας του ΠΑΜΕ Αρκαδίας κυρία Παναγιώτα Πανούση.

Η ομιλία ήταν ενάντια στο πολυνομοσχέδιο - μαμούθ, που ψήφισε χθες το βράδυ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ το οποίο όπως αναφέρθηκε είναι ίσως το πιο εμβληματικό νομοσχέδιο υπέρ των συμφερόντων του κεφαλαίου κι αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι η λεγόμενη μεταμνημονιακή εποχή θα είναι για τα κέρδη των λίγων και όχι για τις ανάγκες της λαϊκής πλειοψηφίας, που θα εξακολουθεί να ματώνει.

Τα συνθήματα μεταξύ άλλων είχαν να κάνουν με την διάταξη για τους πλειστηριασμούς που σημαίνει ουσιαστικά εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας σε ιδιώτες, όπως επίσης και με την απεργία.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Υπό βροχή το συλλαλητήριο του ΚΚΕ στην Τρίπολη


7 Σχόλια

10 νοματαίοι κάθε φορά. απορώ γιατί το βαζετε πλεον σαν ειδηση αφου δεν ασχολούνται ουτε οι ιδιοι

Οπως στις εκκλησίες και χωρίς πιστούς το πρόγραμμα ακολουθείται. Παρεκκλησιαστική οργάνωση είναι και τούτοι που πιστεύουν ανιδιοτελώς, όχι για την ψυχή τους. RESPECT!

Πω πω. Εχεις δικιο ανιδιοτελως. Δεν πιστευω το κομμα να βοηθαει τους δημ υπαλληλους; δεν πιστευω να βοηθάει τα καταστηματα των συντροφων; δεν πιστευω να πιεζει για επιδοτήσεις ; οχι βεβαια δεν πιστευω να πουλαει παντα την ελλαδα... Με τους βιομηχανους πως τα παει; τα κνατ προστατευουν τη βουλη;

Μετα την πρωτογνωρη αυτη για τα παγκοσμια δεδομενα αλλαζει η ροη της Ιστοριας.Τα μνημονια σκιζονται ο Τραμπ παραιτειται και βρισκει καταφυγιο στην Β Κορε σην αγκαλια του Κιμ Η Μερκελ επεσε απο τον θρονο της ο Μακρον παντρευεται μια ακομα μεγαλυτερη του και ο Τσιπρας γινεται αρχηγος της ΝΔ και ο Μιχαλολιακος αναλαμβανει το ΚΚΕ.Ολα απο αυτη την πολη ξεκινανε.1821-2018

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.