Υπό τη σκιά του «λουκέτου» η ορκωμοσία Νεοσυλλέκτων στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού (pics,vid)

Υπό τη σκιά του «λουκέτου» η ορκωμοσία Νεοσυλλέκτων στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού (pics,vid)

Φεβρουάριος 09, 2018 - 13:01
2 σχόλια

Άλλη μία ορκωμοσία νεοσυλλέκτων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη στο Στρατόπεδο Στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Η ορκωμοσία αυτή πραγματοποιήθηκε ύστερα από μια σειρά δηλώσεων που έκαναν λόγο για το κλείσιμο του Στρατοπέδου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτή θα είναι η τελευταία σειρά νεοσυλλέκτων που ορκίστηκαν στον 11ο σύνταγμα πεζικού.

Πολύς λόγος έχει γίνει για το κλείσιμο των κέντρων νεοσυλλέκτων, και τη συνέχιση λειτουργίας του στρατοπέδου για λοιπά υπηρεσιακά θέματα.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που παραβρέθηκε στην ορκωμοσία της  2018 Α΄ ΕΣΣΟ, και ο καιρός βοήθησε σε αυτό. 

Η ορκωμοσία έγινε παρουσία του Διοικητή του 11ου Συντάγματος Πεζικού Συνταγματάρχη Θεόδωρου Δρακόπουλου, ο οποίος κατά την ημερήσια διαταγή ανέφερε ότι η σημερινή ημέρα αποτελεί σταθμό στη ζωή τους καθώς η πατρίδα τους αναθέτει την ύψιστη αποστολή να διαφυλάξουν το υπέρτατο αγαθό, την ελευθερία. 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων καθώς και τις δηλώσεις του βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση και του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Υπό τη σκιά του «λουκέτου» η ορκωμοσία Νεοσυλλέκτων στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού


2 Σχόλια

Όλο υποσχέσεις δίνουν ότι θα το κλείσουν επιτέλους, αλλά ακόμα ανοιχτό είναι. Μακάρι αυτή να ήταν όντως η τελευταία ορκωμοσία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.