Υπό το μηδέν δείχνουν τα θερμόμετρα της Αρκαδίας

Υπό το μηδέν δείχνουν τα θερμόμετρα της Αρκαδίας

Δεκέμβριος 07, 2017 - 11:15
0 σχόλια

Τους -4 βαθμούς Κελσίου έδειξαν τα θερμόμετρα της Τρίπολης τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου, που σημαίνει ότι  για τα καλά μπήκαμε στον χειμώνα. 

Τις πρωινές και βραδινές ώρες σε πολλές περιοχές της ορεινής Αρκαδίας η ορατότητα ήταν περιορισμένη και σχηματίσθηκαν ομίχλες και παγετός.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν σήμερα Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου σε ολόκληρη τη χώρα.
Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας , ενώ τη νύχτα και τις πρωινές ώρες  της Παρασκευής η θερμοκρασία θα πέσει στους μείον. Η ορατότητα κατά τόπους θα είναι περιορισμένη λόγω ομίχλης, ενώ στις κεντρικές και βόρειες περιοχές θα εκδηλωθεί παγετός. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους -3 βαθμούς Κελσίου. 

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία στην Αρκαδία το θερμόμετρο έφτασε στους -4.6 με τον κρύο να είναι τσουχτερό. 

Την Παρασκευή (08/12) στα δυτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. 

Το Σάββατο (09/12) αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά, τα νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα θα είναι παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα δυτικά βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές.

Την Κυριακή (10/12) προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά, καθώς και στα ημιορεινά της βορειοδυτικής χώρας.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.