ΥΠΕΣΔΑ: 80.000 ευρώ για τις καταστροφές από τις πλημμύρες στη Μεγαλόπολη

ΥΠΕΣΔΑ: 80.000 ευρώ για τις καταστροφές από τις πλημμύρες στη Μεγαλόπολη

Οκτώβριος 06, 2016 - 18:02
0 σχόλια

Μετά τη χρηματοδότηση των Δήμων Βέλου-Βόχας, Άργους-Μυκηνών και Γορτυνίας, το υπουργείο Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης αποφάσισε να χρηματοδοτήσει τον Δήμο Μεγαλόπολης με 80.000 ευρώ, προκειμένου τα χρήματα αυτά να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση των καταστροφών που υπέστη ο Δήμος Μεγαλόπολης εξαιτίας των πλημμυρών του καλοκαιριού.

Η απόφαση με θέμα «Χρηµατοδότηση του ∆ήµου Μεγαλόπολης για πρόληψη και αντιµετώπιση ζηµιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεοµηνίες (ΣΑΕ 055)» υπεγράφη την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και ορίζει ότι θα δοθεί στη Μεγαλόπολη το ποσόν των 80.000 ευρώ, σε βάρος των πιστώσεων του έργου: 2003ΣΕ05500005 «Πρόγραµµα πρόληψης και αντιµετώπισης ζηµιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεοµηνίες στους Ο.Τ.Α. Α΄ και Β΄ βαθµού της Χώρας».

Η χρηµατοδότηση του ανωτέρω ποσού θα γίνει απολογιστικά, σύµφωνα µε τη πρόοδο των έργων µε παραστατικά των δαπανών που θα υποβάλλονται στο ΥΠΕΣ∆Α.

Δείτε την απόφαση ΕΔΩ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.