Το υπέροχο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Λαγού (vid)

Το υπέροχο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Λαγού (vid)

Οκτώβριος 07, 2019 - 14:52
0 σχόλια

Τον Γιάννη Λαγό τον γνωρίζουμε ως έναν από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με κύρια και βασικά του χαρακτηριστικά την ταχύτητα, τον δυναμισμό, το πάθος αλλά και τις καλές τοποθετήσεις που έχει για την θέση του κεντρικού αμυντικού.

Παρότι η ομάδα του ο Μαντινειακός γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου ο ίδιος μας έδειξε μια άλλη πτυχή του ταλέντου του που είναι γεγονός πως δεν μας είχε συνηθίσει πετυχαίνοντας με τρόπο εντυπωσιακό το πρώτο του φετινό τέρμα και το γκολ της τιμής της ομάδας του στην ήττα με 5-1.

Με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον κεντρικό άξονα και περίπου από τα 10 μέτρα απόσταση έξω από την περιοχή ο Γιάννης Λαγός έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι του Κωνσταντά και στη συνέχεια στα δίχτυα πετυχαίνοντας ένα πραγματικά θαυμάσιο γκολ με μια αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ.

Μάλιστα αυτό είναι το πρώτο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ πάνω από το τοίχος του Γιάννη Λάγου στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.

Δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί:

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Το υπέροχο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Λαγού


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.