Υπέρ της αναβάθμισης και της ενοποίησης των σχολών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου η «Πελοποννησιακή Συμμαχία»

Υπέρ της αναβάθμισης και της ενοποίησης των σχολών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου η «Πελοποννησιακή Συμμαχία»

Απρίλιος 06, 2019 - 15:00
1 σχόλια

Από την ίδρυση της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας» ξεκαθαρίσαμε ότι είμαστε υπέρ της ενοποίησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με το ΑΤΕΙ Πελοποννήσου καθώς και στη δημιουργία νέων τμημάτων εντός της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Διαφωνούμε ριζικά με καταργήσεις τμημάτων ή μεταφορά τους σε άλλη περιοχή. Συνεπώς είμαστε ριζικά αντίθετοι με τη μεταφορά του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην Πάτρα όπως ριζικά αντίθετοι είμαστε στο να ενταχθούν στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ό,τι δεν επιθυμεί να εντάξει στη δύναμή του το Πανεπιστήμιο Πατρών. Θέλουμε ένα πανεπιστήμιο ισχυρό και λειτουργικό και σε αυτή την κατεύθυνση θα αγωνιστούμε.
 
 
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Ιωάννης Μπουντρούκας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Εύλογη η υποστήριξη στο δημιούργημα Αρσένη μόνο και μόνο για να φύγουν οι απούλητες γκαρσονιέρες και να γίνουν "επιχειρηματίες" γνωστοί αργόσχολοι. Βολευτείτε με Αστέρα Τρίπολης στην ανώτατη βαθμίδα είναι κι αυτός και αγκαλιασμένος από την πόλη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.