Υπάλληλοι απλήρωτοι από το 1991 και έγγραφα που κάνουν φτερά στο Δήμο Μεγαλόπολης

Υπάλληλοι απλήρωτοι από το 1991 και έγγραφα που κάνουν φτερά στο Δήμο Μεγαλόπολης

Ιούλιος 30, 2015 - 16:24
0 σχόλια

Για ακόμα μια συνεδρίαση , στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης χθες Τετάρτη 29 Ιουλίου,  ακούστηκαν απίθανα πράγματα, είχαμε μεγάλες κόντρες και υπάρχει μια εικόνα που μας προβληματίζει όλους.

Κατά την συζήτηση του θέματος για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού , ο Γιάννης Γεωργακόπουλος ζήτησε διευκρινίσεις σχετικά με την απάντηση που έστειλε στο Καφενείο της Μεγαλόπολης ο Αντιδήμαρχος κ. Μπάζιος , για τα ερωτήματα που είχαμε θέσει για την αναφορά της υπαλλήλου που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

δείτε την σχετική ανάρτηση μας ΕΔΩ

Όπως θα δείτε και στο βίντεο , σύμφωνα με τις δηλώσεις όλων των εμπλεκομένων το έγγραφο της υπαλλήλου δεν το έβγαλε στην δημοσιότητα κανένας από τους παραλήπτες.  Άρα το έγγραφο έχει φύγει από το Δημαρχείο με παράνομο τρόπο.

Ο Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος έκανε αναλυτική αναφορά για το ότι η υπάλληλος του τόνισε ιδιαίτερα αλλά του έφερε και έγγραφα , ότι δεν επιθυμούσε, δεν έχει εγκρίνει και δεν έδωσε φυσικά η ίδια το έγγραφο. Άρα αφού δεν το έδωσαν οι παραλήπτες , μιλάμε ότι το έγγραφο έκανε φτερά με πολύ περίεργο τρόπο από το Δημαρχείο και σίγουρα παράνομο.

Στην διαδικασία της συζήτησης αυτής και την στιγμή ειδικά που όλοι οι παραλήπτες δήλωναν ότι δεν ξέρουν ποιος κυκλοφόρησε ένα υπηρεσιακό έγγραφο, είχαμε την  παρέμβαση της πρακτικογράφου  του συμβουλίου , η οποία δήλωσε αγανακτισμένη που κάθεται τόση ώρα και κάνει την δουλειά της , «κάθομαι και σας ακούω και γράφω μέχρι τις 1 το βράδυ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1991!!»  δήλωσε και μάλωσε σε έντονο ύφος τους εκλεγμένους συμβούλους για όσα συζητάνε. Μάλιστα συνέχισε κατακρίνοντας την υπάλληλο που έκανε την αναφορά την οποία χαρακτήρισε ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ!

Πραγματικά για ακόμη μια φορά είναι απίστευτα αυτά που ακούγονται.

Πως γίνεται οι Δημοτικές αρχές από το 1991 να επιτρέπουν να υπάρχει υπάλληλος που κάνει αυτή την δύσκολη εργασία και να είναι απλήρωτη; Και γιατί η συγκεκριμένη υπάλληλος δέχεται αυτή την παράνομη επιβολή να εργάζεται υποχρεωτικά χωρίς να πληρώνεται εδώ και 24 χρόνια;

Περίπου τι ίδιο είχε αναφέρει και η άλλη υπάλληλος στην αναφορά της, ότι εργάζεται υπερωρίες χωρίς να τις πληρώνεται.

Διαβάστε περισσότερα στο Καφενείο Μεγαλόπολης

Ειδήσεις: 
Video: 

Υπάλληλοι απλήρωτοι και έγγραφα που κάνουν φτερά στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης;Βίντεο1


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.