Υιοθέτησε ένα σκυλάκι από την Τρίπολη

Υιοθέτησε ένα σκυλάκι από την Τρίπολη

Μάρτιος 14, 2019 - 16:33
0 σχόλια

Μία σελίδα στο facebook δημιούργησαν οι φιλόζωοι της Τρίπολης, μέσα από την οποία για να προωθήσουν κάποιες υιοθεσίες αδέσποτων.

Αναλυτικά σε δημοσίευσή τους αναφέρουν:

"Θέλοντας να συμβάλουμε κι εμείς στο πρόβλημα των αδέσποτων, φτιάξαμε αυτή τη σελίδα για να προωθήσουμε κάποιες υιοθεσίες.

Τα πρώτα κουτάβια βρήκαν σπίτι και πάνω που χαρήκαμε και ελπίζαμε ότι θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε στο πρόβλημα, είδαμε αυτό το θέαμα.

Είναι άλλη μια από τις στειρώσεις του Δήμου Τρίπολης. Όπως και τα άλλα έτσι κι αυτό το σκυλάκι, το έπιασε ο υπεύθυνος, το στείρωσε και το επανατοποθέτησε.

Όλα είναι μια χαρά. Κι αν ξέφυγε και κανένα, θα τρέξει τώρα να το πιάσει.
Σε δύο μήνες λοιπόν, έχουμε γεννητούρια. Καμία δεκαριά κουτάβια θα ψάχνουν σπίτι. Ο Δήμος Τρίπολης θα έχει την ευκαιρία να φτάσει τις 50 υιοθεσίες σε 5 χρόνια, σε μια πόλη 40.000 κατοίκων. Όσο ξεφτίλα και να γίνουμε στη χώρα, μυαλό δεν βάζετε, να λύσετε το πρόβλημα δεν θέλετε, γιατί θέλετε να ξανά εκλεγείτε;

Υ.Γ.1 Αυτή τη στιγμή στην πόλη, μας έχουν ενημερώσει για άλλες 3 γέννες αδέσποτων.
Υ.Γ.2 Τα κουτάβια τα μαύρα εξαφανίστηκαν
Υ.Γ.3 Ο δημοτικός σύμβουλος που αφού πήγε σε καρναβάλι σε άλλη πόλη, κατάλαβε ότι μετά από τόσα χρόνια πρέπει να κάνουμε κι εμείς καρναβάλι. Μήπως τώρα που είδε ότι κάτι πρέπει να γίνει με τα αδέσποτα έχει να κάνει και πρόταση για αυτό;
Υ.Γ.4 Πόσα σκυλιά νομίζετε μπορούν να χωρέσουν σε σπίτια φιλοζωων και στο καταφύγιο;"

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.