«Ξύλο» στο Αστέρας – ΠΑΟΚ με την λήξη του αγώνα (vid)

«Ξύλο» στο Αστέρας – ΠΑΟΚ με την λήξη του αγώνα (vid)

Μάρτιος 04, 2018 - 17:22
9 σχόλια

Ο αγώνας του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ έχει και τρίτο ημίχρονο αφού με το τέλος της αναμέτρησης να αίματα ‘άναψαν τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και στα αποδυτήρια του γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Πιο συγκεκριμένα υπήρξαν αντεγκλήσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων με την ένταση να βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα ενώ χαρακτηριστικό είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η επίθεση του Γενικού Αρχηγού του ΠΑΟΚ Παντελιδή Κωνσταντινίδη στον Νίκο Καλτσά στην φισούνα προς τα αποδυτήρια.

Η κατάσταση έδειξε να ξεφεύγει πολύ καθώς υπήρχαν πολλά άτομα και από τις δύο ομάδες συν τους ποδοσφαιριστές  στον αγωνιστικό χώρο ενώ χαρακτηριστικό της έντασης είναι και το γεγονός πως μία διμοιρία των ΜΑΤ κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης βγήκε από τη φυσούνα κυνηγώντας τον Νίκο Καλτσά με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να μην μπορούν να τον συγκρατήσουν και όρμησε κατά πάνω του και προσπάθησε να τον πιάσει από το κεφάλι.

Ο αριστερός μπακ του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Κυριακόπουλος ακολούθησε τον Γενικό Αρχηγό του ΠΑΟΚ που πήγαινε προς το μέρος του Καλτσά και τότε τον έπιασε και τον έριξε στον αγωνιστικό χώρο.

Στην συνέχεια ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου μόλις είδε την κίνηση του Κυριακόπουλου εξαγριώθηκε και έτρεξε προς τα πάνω του αλλά συγκρατήθηκε από τους πιο ψύχραιμους.

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε από την κάμερα της NOVA πλάνα από την στιγμή της έντασης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr - Επεισόδια στο Αστέρας - ΠΑΟΚ 3-2


9 Σχόλια

Ο ...λαγός εκ ρωσίας δεν έχει μάθει να χάνει φαίνεται !!!! Πρέπει να το χωνέψεις ότι πάντα υπάρχει αυτή η πιθανότητα Ιβανάκο !! Περαστικά σας ......

Αν δεν ελεγχθούν αυτοί οι παράγοντες (κάποιοι τους λένε εξυγιαντές) θα καταστρέψουν ότι έχει απομείνει υγιές στο ρημαγμένο Ελληνικό ποδόσφαιρο.....Α και κάποιοι διαιτητές να φύγουν άμεσα από το πρωτάθλημα..........γιατί; ξέρουν ............. αυτοί!

Ο μπαοκ θα τερματίσει στην φυσική του θέση που ειναι η 3-4η ας κανει την δουλεια της η ΑΕΚ την Κυριακή ,και ο Παναθηναϊκός στην λεωφόρο μολις κατέβει, για να τελειώνουμε με τον θίασο που θελει να κανει πρωταθλητή ο ΣΥΡΙΖΑ

Μπορεί να μην υποστηρίζω Αστέρα Ραχούλας αλλά μπράβο τους που κέρδισαν ΠΑΟΚ του Σαββίδη και μπαίνει στο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός.Για πρώτη φορά υποστήριξα Αστέρα.Η Θεία δίκη τιμωρεί.

@20.40 Ρε συ καλόπαιδο, ζεις ακόμα ;;; Δεν έπαθες έμφραγμα από τη νίκη του Αστέρα ..ραχούλας ;;; Περαστικά σου ρε !!

Ο κόσμος ακόμα και αυτός που Δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο ,τα εχει πάρει στο κρανίο που ο ΣΥΡΙΖΑ θελει να δώσει στον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα !Παιρνει ο Καμμένος τον σαβιδη και πηγαίνει συνοδεία του !Και επι Σημίτη ο Κόκκαλης εκανε οτι ήθελε αλλα δεν έπαιρνε τον υπουργό φάτσα κάρτα και να πηγαίνει σε ντιλ για μπίζνες !Αυτα απο εναν φίλαθλο του Λεωνίδιου και του Αρκαδικού ποδοσφαίρου γενικότερα !!!

Δεν είναι τυχαίο, που οι περισσότεροι φίλαθλοι των υπόλοιπων ομάδων δεν θέλουν να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης που θέλει να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη και η πολιτική του ανάμιξη υπέρ του Σύριζα, έχουν κάνει τον ΠΑΟΚ αντιπαθή. Πέρα από αυτά, ο Αστέρας ξαναμπήκε στο παιχνίδι για την 5η θέση. Με νίκη στην Λεωφόρο, θα είμαστε φαβορί. Το σημερινό παιχνίδι είναι ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο που έχουμε δει στην Τρίπολη. Απάντηση σε αυτούς που έχει κολλήσει το μυαλό τους και δεν έρχονται στο γήπεδ.

Ραχούλας, άντε στο δ..... καλό και μην ασχολείσαι με τον Αστέρα μας. Γράψε μόνο και σχολίασε για τα χάλια της ομάδας σου που δεν μπορεί να κερδίσει τον διαλυμένο φετινό ΠΑΟ. Κουρέλες και κότες καταντήσατε την "μεγάλη" σας ομάδα.

@19.30 συμφωνώ μαζί σου όσο αφορά τους διαιτητές, σκέψου τι έχει να πάθει ο Αστέρας αν μέσα στην Λεωφόρο προηγηθεί, οι διαιτητές θα ........ αποβάλουν την μισή ομάδα του Αστέρα ή θα δώσουν μια ντουζίνα πέναλτι στον ΠΑΟ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.