Ξύλο στη γυναίκα, επειδή μπορείς... (vid)

Ξύλο στη γυναίκα, επειδή μπορείς... (vid)

Ιούλιος 13, 2017 - 20:32
18 σχόλια

Καλλιμάρμαρο, Τετάρτη βράδυ, συναυλία για το «Όλοι μαζί μπορούμε» με τον Διονύση Σαββόπουλο. Όλη η Αθήνα, εκεί, σε αυτό το στάδιο-σύμβολο της Ελλάδας του κάλλους και του πολιτισμού, σε αυτόν τον ιερό χώρο που λατρεύουν οι «κλασικοί ελληναράδες» οι οποίοι θεωρούν εαυτούς απευθείας απογόνους των ευγενών αρχαίων ημών προγόνων που, κατά βάση και μετά συγχωρήσεως, εκεί που αφόδευαν οι αρχαίοι ημών φυτρώνουν αυτοί. Ένας, λοιπόν, από αυτούς τους αυθεντικούς ελληνικούς ελληναράδες, τους ανατολίτες, εκπρόσωπος του «ισχυρού» φύλου, που μπροστά του πρέπει να προσκυνά η Οικουμένη, επιτέθηκε στην ίδια του τη γυναίκα με χαστούκια, αφού πρώτα την έσπρωξε και την έριξε κάτω.

Και όλα αυτά, επειδή η γυναίκα του προσπαθούσε να τον ηρεμήσει και να μην δοθεί συνέχεια σε ένα φραστικό επεισόδιο που αυτός ο πολλά βαρύς είχε με έναν άλλον άντρακλα πιο πάνω στις κερκίδες.

Ξύλο στη γυναίκα σου, επειδή μπορείς.

Χαστούκια και εξευτελισμός, το αντίδωρο στο «ταίρι» σου επειδή πήγε να σε προστατέψει -για άλλη μία φορά, προφανώς- από το να δείξεις τον χειρότερο εαυτό σου και να γίνεις ρεζίλι.

Το έτος 2017 και μια γυναίκα τις τρώει και σκύβει το κεφάλι. Μια γυναίκα ζει δημόσια αυτό που βιώνει σπίτι της, πιθανόν, συχνά. Μια γυναίκα προσπαθεί να προστατέψει τον άντρα της, ακόμα και όταν εκείνος της επιτίθεται.

Πόσοι τέτοιοι άντρες περνούν από δίπλα μας κάθε μέρα; Πόσοι ζουν δίπλα μας; Κάποιοι φαίνονται: Είναι εκείνος που θα σε στείλει να πλύνεις κανένα πιάτο επειδή κάνεις 3 δεύτερα παραπάνω για να ξεπαρκάρεις. Είναι εκείνος ο ένας στους τρεις που θεωρεί ότι οι γυναίκες που πέφτουν θύμα βιασμού γουστάρουν κατά βάθος.

Είναι σοκαριστικό και εξοργιστικό.

Διαβάζω ότι η γυναίκα αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει το υλικό από τα βίντεο για να υποβάλλει μήνυση. Και συνειδητοποιώ ότι στη χώρα μας δεν είναι μόνο η παραδοσιακή εικόνα του άντρα-αφέντη που κάνει κακό, αλλά και η παραδοσιακή εικόνα της γυναίκας που «τα πάντα υπομένει».

Δεν ξέρω αν όλοι μαζί μπορούμε. Αλλά ξέρω ότι μόνη σου δεν μπορείς, κορίτσι μου. Και χθες εκεί, και σήμερα εδώ, είμαστε πολλοί δίπλα σου.

Γαλανιάδη Εύα

Ειδήσεις: 
Tags: 

18 Σχόλια

Τι να πεί κανείς??? Μόνο ντροπή μπορεί να νοιώσει κάποιος για τέτοια περιστατικά....

κατι τετοιοι μακακες όπως ο 22.31 με κανουν να φωναζω μνημονια μεχρι την δευτερα παρουσιαααα ρεεεε

Πιθανον η κυρια να μην υπακουει σε καποιο προτυπο, αλλα να εχει υποστει τετοια βια που φοβαται τα χειροτερα .τετοιοι τυποι συνηθως, απειλουν .ειναι θρασυδειλοι ομως.

Αδερφέ 22:31 αυτό τώρα τη ήταν εξυπνάδα ή ειρωνεία, καλό είναι της πολιτικές μας πεποιθησης και την προσωπική μας ξεροκεφαλιά να μην της μπερδεύουμε με το ήθος και τον πολιτισμό μας. Απλά ο άνθρωπος ήταν επιεικώς απαράδεκτος

Καλά είναι και τα μνημόνια, αρκεί να μη χάσουμε την αρρενωπότητά μας (το ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο!) και να έχουμε την τύχη να διαβάζουμε τα εμπεριστατωμένα άρθρα της κυρίας Γαλανιάδη, ανώνυμε 22:38. Ο μακάκας 22:31.

Εδώ που τα λέμε δεν υπάρχει άλλη κυβέρνηση "δημοκρατικά" εκλεγμένη που να ερωτοτρόπησε περισσότερο με τη βία και να απενοχοποίησε πολλάκ(η)ς την χυδαιότητα. Στο φινάλε υπήρξε ξύλο μετά μουσικής

απαραδεκτος ο εν λογω "κυριος" για πολλες κλωτσιες,αλλα εχετε δει γυναικα να φωναζει στον αντρα και μαλιστα μπροστα σε κοσμο ? μια φορα ημουνα παρων και με εβγαλε απο τα ρουχα μου η συγκεκριμενη,και μη μου πειτε οτι δεν υπαρχουν γυναικες που δεν συμπεριφερωντε σωστα απεναντι στον αντρα τους,για να μην τα βαζουμε μονο με τους αντρες,αλλα να λεμε οτι "διαμαντια" υπαρχουν παντου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πώς ακριβώς είστε δίπλα της κυρία Γαλανιάδη; Επικροτώντας την απαράδεκτη διαφήμιση των τζάμπο με την "Λαίδη" Άντζελα να φωνάζει "Χτύπα σαν άντρας" και κατακεραυνώνοντας τον πολιτικά ορθό λόγο που προσπαθεί να ξεριζώσει από τη ζωή μας και τη σκέψη μας τέτοιου είδους συμπεριφορές; ή μήπως ήταν άλλη εκείνη η Γαλανιάδη που έγραφε εκείνο το άρθρο;

Α δεν σε εχουν ενημερώσει? δεν είσαι υποχρεωμένος να διαβάζεις τα άρθρα της κας Γαλανιαδη... μπορεις να διαβάζεις και να ενημερώνεσαι από όπου γουστάρεις

Πόσο σκ@@@@ πρέπει να είναι η ψυχολογία τους και των δύο για να φτάνουν σε τέτοια σημεία;

Αυτά θα συμβαίνουν αφού βγήκαν οι γυναίκες από τις σπηλιές !!!!!!!!!!!!

Το 22:38 και 22:31 είναι τα πιο φτηνά - γελοία σχόλια που έχω διαβάζει φέτος. Τι ανόητοι φελλοί υπάρχουν ρε παιδιά αναμεσά μας ?

Πολύ "δυνατό" το άρθρο, πολύ ελπιδοφόρα η αντίδραση του κόσμου στην αντικοινωνική αυτή συμπεριφορά...........

Ανώνυμε 13/07/2017 - 23:10 δεν τολμώ να ειρωνευτώ την κυρία Γαλανιάδη που τόσο κοπιάζει για την ενημέρωσή μας αντικειμενικά και εμπεριστατωμένα (τι ωραίες λέξεις και οι δύο, ταιριάζουν γάντι στην κυρία Γαλανιάδη). Όσον αφορά τον πολιτισμό μας, έχεις αντιρρήσεις; Καρπαζιές θέλουν, έτσι με έμαθαν, δεν θα μου αλλάξουν τις πεποιθήσεις μου τα ξενόφερτα ήθη και έθιμα. Κι όταν οι διαχειριστές στην απροσμέτρητη σοφία τους μου κόβουν τα σχόλια, δεν πειράζει, αποτελούν κι αυτοί μέρος του ένδοξου και δισχιλιετούς πολιτισμού μας. Ο μακάκας 22:31.

Δεν ξέρω αν χρειάζονται συγχαρητήρια στην κα Γαλανιάδη που γράφει τα αυτονόητα, αλλά σίγουρα χρειάζονται ψυχίατρο οι ελάχιστοι που οργίζονται και κριτικάρουν (?!!;;) τα αυτονόητα , την κοινή λογική...............

Ανώνυμε 20:35 δεν οργίζομαι ούτε κριτικάρω τα αυτονόητα και την κοινή λογική. Οργίζομαι και κριτικάρω την υποκρισία και την κοροϊδία. Ο μακάκας 22:31

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.