Χυδαίος αντικομουνισμός με το ...γάντι!

Χυδαίος αντικομουνισμός με το ...γάντι!

Μάρτιος 16, 2011 - 17:43
1 σχόλια

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Αποτελεί πρόκληση για κάθε δημοκράτη, για κάθε εργαζόμενο, για κάθε νεολαίο η εκδήλωση που διοργανώνει αυτές τις μέρες το Σώμα Ελλήνων Οδηγών (τοπικό τμήμα Τρίπολης) στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης  σε συνεργασία με την πρεσβεία της Εσθονίας!

Κάτω από τον αθώο τίτλο «γάντια της Εσθονίας» πραγματοποιείται μια εκδήλωση -αντικομμουνιστικό παραλήρημα- μια εκδήλωση χυδαίας παραχάραξης της ιστορίας.
Η χώρα στην οποία το κομμουνιστικό κόμμα είναι παράνομο, η χώρα της οποίας ο πρωθυπουργός   Αντρους Ανσιπ, πραγματοποίησε στις 28 Φλεβάρη 2011 δεξίωση στο μέγαρο της κυβέρνησης προς τιμήν των μελών της 20ής εσθονικής ναζιστικής μεραρχίας «Waffen SS» και μελών της οργάνωσης «Αδελφοί του Δάσους», που ευθύνονται για χιλιάδες εγκλήματα, τόσο κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής  όσο και κατά τα πρώτα χρόνια μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, έχει το θράσος να διοργανώνει με ντόπιους αντικομουνιστές τέτοιες εκδηλώσεις!
Καλούμε τους διευθυντές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να μην επιτρέψουν σε κανένα σχολείο να επισκεφθεί την άθλια αυτή εκδήλωση που σκοπό έχει να δηλητηριάσει τις παιδικές ψυχές με φασιστικό αντικομμουνιστικό  δηλητήριο και τους θέτουμε προ των ευθυνών τους.
Καλούμε τους συνάδελφους εκπαιδευτικούς να μην γίνουν συνένοχοι σε τέτοιες πρακτικές οπαδών του Γκαίμπελς.
Καλούμε το Δήμαρχο Τρίπολης να αποσύρει  την στήριξή του και κάθε διευκόλυνση  στην παραπάνω εκδήλωση.
Τέλος καλούμε τους εργαζόμενους και την νεολαία να μελετούν την αληθινή ιστορία έτσι όπως την έγραψαν οι λαοί και οι εργάτες με τους αγώνες τους και τις θυσίες τους και όχι όπως την θέλει ο ιμπεριαλισμός και η πλουτοκρατία, που και με αυτόν τον τρόπο υπερασπίζονται την τάξη τους  σε βάρος της εργατικής τάξης.
Και αυτός ο πόλεμος (της ιστορίας) ταξικός είναι!!!
Τρίπολη 15/03/2011
 

Ειδήσεις: 
Tags: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΕΞΩ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗς ΕΣΘΟΝΙΑΣ απ΄ τα Σχολεια μας. Αυτοι που ανακηρυσουν ηρωες τους συνεργατες των Γερμανων Ναζι, δεν εχουν δικαιωμα να πατουν αυτα τα αγια χωματα που ποτιστηκαν με αιμα τοσων χιλιαδων νεκρων του ηρωϊκου αντιφασιστικου αγωνα των Ελληνων!!!