Χριστουγεννιάτικη συναυλία του «Ορφέα» Τρίπολης (photos&video)

Χριστουγεννιάτικη συναυλία του «Ορφέα» Τρίπολης (photos&video)

Δεκέμβριος 23, 2012 - 10:28
2 σχόλια

Το Διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη "Στο Χριστό στο Κάστρο" , συμφωνικό διήγημα για αφηγητή και πιάνο, σε λιμπρέτο Νίκου Γρηγοριάδη και μουσική Νίκου Αστρινίδη παρουσίασε στο πλαίσιο της Μεγάλης Χριστουγεννιάτικης Συναυλίας η μεικτή χορωδία του ΟΡΦΕΑ Τρίπολης, χθες βράδυ σε μία κατάμεστη αίθουσα του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου.

Μία δύσκολη μεταφορά που όμως αποδόθηκε άριστα από τη μικτή χορωδία που διεύθυνε η μαέστρος Χριστίνα Αθανασοπούλου ενώ την συνόδευε στο πιάνο ο εξαίρετος Γιώργος Μιχαλόπουλος. Στην αφήγηση του διηγήματος τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης Γιώργος Ηλιόπουλος και Γιώτα Καραθανάση.

Συγκινητικός και ο λόγος του πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Θεόκλητου Ντούλια στο πνεύμα των ημερών. Ένας λόγος για την ανάγκη επαναφοράς του Χριστού στην ζωή μας....

Η εκδήλωση έκλεισε με τις φωνές των παιδιών του Ορφέα Τρίπολης που έψαλαν κάλαντα και τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και "έκλεψαν" την παράσταση...

Την παιδική χορωδία καθοδήγησε η μουσικός Πόπη Ηλιάκη ενώ στο πιάνο συνόδευσε και πάλι ο Γιώργος Μιχαλόπουλος. Την παρουσίαση έκανε η Μπέσυ Λειβαδίτη.

Ε.Τ.

Video: 

youtube://v/wGfigfpdzxQ


2 Σχόλια

Οι παρουσιαστές που κολλάει να κάθονται μπροστά από τους τραγουδιστές;

δεν ειναι παρουσιαστες, ειναι ατομα της θεατρικης ομαδας τριπολης που ειχαν αναλαβει το αφηγηματικο κομματι του εργου