Το Χ.Μαλαπάνη επιλέγει ο Τατούλης για την Μεσσηνία

Το Χ.Μαλαπάνη επιλέγει ο Τατούλης για την Μεσσηνία

Σεπτέμβριος 30, 2010 - 15:08
16 σχόλια

O υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης αναμένεται να έχει σήμερα το βράδυ συνάντηση με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Νομαρχιακού Συμβουλίου Μεσσηνίας και στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Χρ. Μαλαπάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ασκηθεί έντονες πιέσεις στον Χ. Μαλαπάνη ώστε να αναλάβει τη θέση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας στον συνδυασμό "Νέα Πελοπόννησος".

Την Παρασκευή, εκτός απροόπτου, αναμένεται και η ανακοίνωση των υπόλοιπων αντιπεριφερειαρχών του συνδυασμούστους 5 νομούς της Πελοποννήσου.


16 Σχόλια

O "Ανεξάρτητος" Τατούλης "επέλεξε τον επικεφαλή του ΠΑΣΟΚ στην Μεσσηνία. Σταματήστε να κοροϊδεύετε τον κόσμο! Οι αντιπεριφερειάρχες είναι ΟΛΟΙ κεντρική επιλογή της Ιπποκράτους! Ψήφος στον Τατούλη είναι ψήφος στο ΠΑΣΟΚ!!

Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ...ΔΥΝΑΤΑ!!!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι λευκός! Ο Αλέφαντος είναι Παναθηναϊκός! Η Τρίπολη έχει θάλασσα! Ο Τατούλης είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ!!! όχι άλλο κάρβουνο ρεεεεεεεεεεεεεεε! όχι άλλο κάρβουνο!!!!!!!!!!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!!!!!!!!!

ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ!!! ΤΙ ΛΕΣ;;; ΤΥΧΑΙΟ;;;

Εσύ το χαβά σου! Με σαραβάκο και ντία (πρώην γαλάζια στελέχη) σίγουρα στο ψηφοδέλτιο πας εσύ να βάψεις το τατούλη πασόκο? εδω είπε χύμα ότι το πασοκ είναι παλιός μηχανισμός που δεν δουλευει σωστά πλέον, τους κράζει κανονικά και πιστεύεις ότι δέχεται υποδείξεις? Κολλημένο μπλε παιδί ρίξε επιχειρήματα γιατί εδώ δεν ακούει κανείς τις δυνατές φωνές σου και δεν υπερισχύεις έτσι...

Γάιδαρε προσγειώσου! Αν η επθστροφή Σαραβάκου από την Απόσυρση ενισχύει την "Ανεξαρτησία" Τατούλη εγώ είμαι ένα κολημένο μπλέ παιδί! ΧΥΜΑ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΠΑΣΟΚ & ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! Υ.Γ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΙΣ!!!!

Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΒΑΨΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ! ΞΕΧΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

ΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ...ΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!! ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΔΥΝΑΜΗ!!!

"Ανεξάρτητος" υποψήφιος με ηττημένους και ξοφλημένους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο... Τόσο δύσκολο είναι να φτιάξει ψηφοδέλτιο με πραγματικά ανεξάρτητους, νέους και άφθαρτους ανθρώπους;

Δρακουλακια, όσο έρχεται πιο καοντά η ώρα της ήττας, τόσο χάνετε και την ψυχραιμία σας... γιατί? Μήπως δεν έχετε αρχίσει ακόμη το σκάψιμο της τρύπας σας για να μπείτε στις 8 Νοεμβρίου? Έχετε ακόμα ένα μήνα και κάτι... γρήγορα σκάψιμο βρε...

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Μαλαπάνης, ε; Καλώς τον, τον πελάτη. Κατοστάρα στο κεφάλι θα 'χει φάει ο τύπος αυτός, πριν καν σφυρίξει ο ρέφερυ τη λήξη του τέταρτου δεκαλέπτου. Αγοραία γλώσσα και επιχειρηματολογία επιπέδου-δαπέδου.

ZHTW O PETROS O TATOULIS....O IGETIS O RECORDMAN ME 20000 STAUROUS...DRAKO EISAI POLU LIGOS GIA TON TATOULI

ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΤΑΤΟΥΛΗ=ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.

θα μας τρελάνετε όλοι εδώ... ο ένας φωνάζει ζήτω για τον Τατούλη ο άλλος συνδέει το Τατούλη με το ΔΝΤ. Πρώτα από όλα δεν υπαρχει χειρότερο πράγμα απο το να συνδέεις τις τοπικές εκλογές με το ΔΝΤ. Μέγα λάθος σαμαρά η επιλογή να "καταψηφίσει" ο κόσμος το πασοκ για το ΔΝΤ αντί να πείσει ότι απλά είναι καλύτερη ομάδα για να αναλάβει τη χώρα γιατι έχει καλύτερο πρόγραμμα. Αντί αυτού προτιμά να λαικίζει λέγοντας ότι μπορει σε 1 χρόνο να μηδενίσει το χρέος! ούτε οι δικοί του δεν το πιστεύουν! Όσο για τον Τατούλη τι ζήτω και βλακείες... προφάνως το κάνεις για να τσαντίζεις τους αλλους. Δεν είναι και ο μεσσίας... τι νομίζεις ότι μπορεί να κάνει? Θα πάρει ένα ποσο χρημάτων και θα προσπαθήσει να το διαχειριστεί καλυτερα. Ο δράκος έχει κρατήσει πιο χαμηλους τόνους (ο ίδιος τουλάχιστον) αλλά περιμένουμε απόψεις και προγραμματα κυριοι! μια δήλωση για την κτηνοδτροφία στην λακωνια δεν αρκει!