Το ξέσπασμα του Μπισιούλη κατά του Κακλαμάνου (vid)

Το ξέσπασμα του Μπισιούλη κατά του Κακλαμάνου (vid)

Δεκέμβριος 01, 2015 - 22:20
1 σχόλια

Κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης το λόγο έλαβε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μπισιούλης, ο οποίος απογοητευμένος με τον τρόπο προεδρίας του κ. Κακλαμάνου θέλησε να τοποθετηθεί.

Ζήτησε από τον πρόεδρο με ευγενικό τρόπο να μην προκαλεί ηχορύπανση στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου καθώς το μόνο που κάνουν οι φωνές και τα ξεσπάσματα είναι να καταστρέφουν την ακοή τους.

«Πρέπει να ντρέπεστε για την συμπεριφορά σας! Δε μπορείτε να φιμώσετε τον κάθε δημοτικό σύμβουλο. Εγώ ντρέπομαι όταν οι δημότες μου λένε πώς ανέχομαι αυτή την κατάσταση εκεί μέσα. Είστε μονίμως φάουλ σαν πρόεδρος του ΔΣ και λυπάμαι πολύ που σας ψήφισα κι εγώ. Είναι τόσο κοντά σας ο κ. Σμυρνιώτης και θα μπορούσατε να του μιλήσετε πιο ήρεμα κι όχι να του κουνάτε χέρια πόδια.

Θα σας σέβομαι αλλά δε θα ανεχτώ αυτές τις φωνές που δεν τιμούν κανέναν μας. Νομίζετε ότι περνάει πάντα αυτού που έχει δυνατότερη φωνή; Όποιος έχει δυνατότερη γλώσσα και δυνατότερο μυαλό και επιχειρήματα είναι αυτός που κερδίζει κύριε βετεράνε δημοτικέ σύμβουλε κύρια Τάσο Κακλαμάνο με τα 38 χρόνια που επαίρεστε.»

Ο κ. Κακλαμάνος με πολύ ήρεμο τρόπο απάντησε στον κ. Μπισιούλη ότι έχει αποδείξει και στο παρελθόν και τώρα ότι σέβεται όλους τους συναδέλφους.

«Δικαιώματα δεν σας έχω δώσει. Δε σας επιστρέφω τίποτα κύριε Μπισιούλη γιατί σας σέβομαι και με τη βοήθειά σας θα διεκπεραιώσω το έργο μου.», ανέφερε.

ε.κ

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr To ξέσπασμα του κ. Μπισιούλη για την προεδρία Κακλαμάνος


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.