Ξέσπασμα Γιαννακούρα για τα σκουπίδια στη Γορτυνία (vid)

Ξέσπασμα Γιαννακούρα για τα σκουπίδια στη Γορτυνία (vid)

Φεβρουάριος 13, 2017 - 14:10
1 σχόλια

Στην εκδήλωση για την κοπή πίτας Παγγορτυνιακής Ένωσης

Στην κοπή πίτας της Παγγορτυνιακής Ένωσης στην Αθήνα βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, και όπως ο ίδιος ανέφερε ότι επειδή προκλήθηκε στη διάρκεια της εκδήλωσης για τα σκουπίδια με αφορμή τα προβλήματα που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα στη Γορτυνία, επεσήμανε κάποια πράγματα και κατέστησα σαφές πως μόνο με την υπογραφή της σύμβασης θα λυθεί το πρόβλημα.

Αναλυτικά ανέφερε:

"Συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο και στα μέλη της Ένωσης, γιατί προσπαθούν με μεγάλο αγώνα να διατηρήσουν τις ρίζες με την πατρώα γη και να περάσουν αυτό το μήνυμα και στη νέα γενιά.

Πρέπει η Κυβέρνηση άμεσα να υπογράψει τη σύμβαση ώστε να προχωρήσουμε στη διαχείριση των απορριμμάτων, διαφορετικά το πρόβλημα θα παραμένει και τα σκουπίδια θα μένουν στους δρόμους, αφού οι χωματερές έκλεισαν.

Όλα τα άλλα οφείλονται σε άγνοια, σε ιδεοληψίες και αγκυλώσεις και προκαλούν αδιέξοδο στις τοπικές κοινωνίες.

Εμείς κάναμε το χρέος μας και πρέπει η Κυβέρνηση να βάλει την τελική υπογραφή για να λυθεί το πρόβλημα.

Και να διευκρινίσω και κάτι για τον δρόμο των Λαγκαδίων -η παράκαμψη είναι έργο του Υπουργείου. Εμείς θα φτιάξουμε την γέφυρα και μέχρι το Καλοκαίρι θα είναι έτοιμη. Αρμοδιότητά μας είναι το επαρχιακό δίκτυο και εκεί παρεμβαίνουμε με όσα χρήματα έχουμε και βάσει των δυνατοτήτων μας, που πλέον είναι πολύ περιορισμένες.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε εποχές που το χρήμα δε ρέει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων της Γορτυνίας και ένα σημαντικό ποσό από τα ελάχιστα χρήματα που διαθέτουμε, αφού δεν δίνονται από το Κράτος χρήματα, πηγαίνει στη Γορτυνία.

Μία περιοχή που έχει πολλά προβλήματα αλλά και πολλές δυνατότητες ανάπτυξης και σύντομα θα ξεκινήσουν και τα έργα στη λίμνη Λάδωνα, που αποτελεί έναν αναξιοποίητο μέχρι τώρα "κρυμμένο θησαυρό".

Θα πρέπει όμως να απαντήσω και στα όσα ειπώθηκαν για τα σκουπίδια στη Γορτυνία, σημειώνοντας πως μόνο αν υπογραφεί επιτέλους η σύμβαση από την Κυβέρνηση θα λυθεί το πρόβλημα. Όλα τα άλλα είναι ευχολόγια και οι αντιδράσεις οφείλονται σε άγνοια και ιδεοληψίες και δεν έχουν καμία επιστημονική βάση.

Διαφορετικά τα σκουπίδια θα μένουν στους δρόμους, όπως συνέβη και στο παρελθόν σε άλλες περιοχές της Αρκαδίας και όπως συμβαίνει τώρα και στη Γορτυνία.

Χρόνια Πολλά και του Χρόνου με υγεία!"

Ειδήσεις: 
Video: 

Ξέσπασμα για τα σκουπίδα στην κοπή πίτας της Παγγορτυνιακής


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μπραβο στο κ. Αντιπερειφεριαρχη Αρκαδιας Γιαννακουρα Ευαγγελο που αγωνιζεται να φερει τα απορριματα της Γορτυνιας, και οχι μονο, διπλα στο χωριο μας. Υ.Γ Ειμαστε συγχωριανοι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.