Ξέσπασμα Γιαννακούρα: Έκαναν διαδήλωση έξω από το σπίτι μου για τα απορρίμματα (vid)

Ξέσπασμα Γιαννακούρα: Έκαναν διαδήλωση έξω από το σπίτι μου για τα απορρίμματα (vid)

Σεπτέμβριος 25, 2019 - 19:51
6 σχόλια

Κατά τη συζήτηση του θέματος των απαλλοτριώσεων στη συνεδρίαση του ΠεΣυ Πελοποννήσου την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Γιαννακούρας ξέσπασε, μιλώντας για τον πόλεμο που είχε δεχθεί όλα τα χρόνια που υποστήριζε το έργο διαχείρισης απορριμμάτων με ΣΔΙΤ, ρωτώντας παράλληλα τον κ. Νίκα τι άλλαξε και τώρα υποστηρίζει το έργο.

Όπως είπε ο κ. Γιαννακούρας, ως και διαδήλωση είχε πραγματοποιηθεί κάτω από το σπίτι του, έχει δεχθεί μεγάλο πόλεμο και προσωπικά, ενώ όλοι έβαλαν το χεράκι τους για να μην γίνει το έργο. Κλείνοντας, είπε ότι επιφυλάσσεται για την ψήφο του στο τέλος της συζήτησης του θέματος.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ξέσπασμα Γιαννακούρα για τη ΣΔΙΤ


6 Σχόλια

ΞΕΠΕΣΜΟΣ , ΑΓΑΠΗΤΟ PORTAL , ΕΙΝΑΙ NA ANAΡΤΑΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ .

Τι εννοείς με τον όρο "ξεπεσμός" μήπως μπορείς να το κάνεις πιο κατανοητό;;;; Μάλλον δεν έχεις πλούσιο λεξιλόγιο...Γιαυτό άστο μην σχολιάζεις.. κάθησε στην ησυχία σου... Άλλωστε πρέπει να είσαι ίδιο άτομο που γράφεις πάντα εναντίον του ανωτέρω ανθρώπου, που ξεχνάς ότι ήταν 9 χρόνια Αντιπεριφερειάρχης και είναι πρώτος Περιφερειακός Σύμβουλος σε όλη την Πελοπόννησο και αναλογικά και σε όλη την Ελλάδα.. Λίγο σεβασμός λοιπόν δεν βλάπτει.

Κρίθηκε για τα 9 χρόνια, όπως κρίνονται όλοι. Δεν είναι κανείς υπεράνω κριτικής. Εδώ ζούμε και βλέπουμε.

Οι Παλαιοχουναίοι και οι Ασεάτες διαδήλωναν. Επιτέλους αρχίσατε να παραδέχεσθε, ότι οι κάτοικοι είναι αντίθετοι με τη συγκεκριμένη παράνομη λύση και αγωνίζονται από το 2014 έως και σήμερα. Και βέβαια πρέπει να λυθεί το θέμα, αλλά όχι παράνομα με το συγκεκριμένο. Κανένας δεν είναι αντίθετος στα ΣΔΙΤ. Η συγχρηματοδότηση του συγκεκριμένου Άξονα Προτεραιότητας για τους Δήμους έχει διαφημισθεί και στο ΦοΔΣΑ. Το Έργο ανήκει στους Δήμους. Οι μικροί θα εξυπηρετηθούν από του μεγάλους που έχουν ηδη Υποδομές.

και φυσικά κανένας δεν είναι υπεράνω κριτικής. ΄Κρίθηκε αλλά δεν επικρίθηκε... γιατί στην Αρκαδία υπερψηφίστηκε το συγκεκριμένο άτομο (μάλλον θέλεις να το παραβλέπεις) καθώς και η παράταξη του Πέτρου Τατούλη που έπιασε παρά τις τόσες δυσκολίες ένα ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό... ό,ι συμφέρει γράφεις... Δεν πειράζει ο καιρός δείχνει τα πράγματα και αν κάποιο άτομο ήταν ή δεν ήταν ικανό και έκανε ή δεν έκανε πράγματα για τον τόπο του, ανταποδίδοντας την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου....Αναμονή λοιπόν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.