Ξέσπασαν Νίκας και Τατούλης - Αποχώρηση της «Νέας Πελοποννήσου» από τη συνεδρίαση (vid)

Ξέσπασαν Νίκας και Τατούλης - Αποχώρηση της «Νέας Πελοποννήσου» από τη συνεδρίαση (vid)

Οκτώβριος 03, 2019 - 17:56
31 σχόλια

Νίκας: Εννέα χρόνια σε λούζω κανονικά - Τατούλης: Θα έπρεπε να ντρέπεσαι

Κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου την Πέμπτη 3 Οκτώβρη ξέσπασε προσωπική κόντρα μεταξύ του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και του τέως περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, με αφορμή τη συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης του θέματος αποκατάστασης βατότητας του δρόμου στο χωριό Κώμη του Δήμου Τρίπολης. Με αφορμή τη διαδικασία αλλά και τις τοποθετήσεις, ο κ. Πέτρος Τατούλης λαμβάνοντας τον λόγο είπε ότι η διαδικασία είναι ντροπή για το Σώμα, με τον κ. Νίκα να απαντά:

«Σε ξέβρασε το κεντρικό πολιτικό σύστημα, μην κουνάς το χέρι σε μένα, σε ξέρω πολύ καλά, σε ξέρω, όσες φορές με αντιμετωπίσεις, θα χάσεις, άσε αυτά που ξέρεις, ανακάτεψες όλο το σύστημα, προσπαθούμε για να παραλάβουμε, ο απλός κόσμος και οι φτωχοί άνθρωποι μας ψήφισαν».

Εννέα χρόνια σε λούζω κανονικά – Σταμάτα σου λέω, ήσουν επιζήμιος για την Αρκαδία, χόρευες εδώ εννέα χρόνια, όσες φορές και να με αντιμετωπίσει θα χάσεις
 

Ο κ. Τατούλης απάντησε, χαρακτηρίζοντας «επιθετική, αναξιοπρεπή στάση του προέδρου του ΠεΣυ που θέλει να θυμώσει το Περιφερειακό Συμβούλιο, θέλει να δημιουργήσει προϋποθέσεις μιας κατάστασης που προσβάλλει τη δημοκρατία και το φρόνημα των πολιτών».

Φασιστικός τρόπος, και φασιστική επίθεση του περιφερειάρχη που δικαιώνει την άποψη το πόσο έρπει προς ακραίες αντιλήψεις και τάσεις. Δεν κέρδισε τις εκλογές, τον φέρανε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο κ. Νίκας από την πλευρά του, μετά την αποχώρηση της πλειοψηφίας των μελών της «Νέας Πελοποννήσου», υπενθύμισε ότι μετέχει 25 χρόνια σε συλλογικά όργανα και ότι ποτέ δεν έχει αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις ακραίας επιθετικότητας.

 «Η παράταξή μου έρχεται εδώ με διάθεση συνεννόησης, συναντίληψης και συνεργασίας. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τις αναγκαίες παραχωρήσεις ώστε το συλλογικό όργανο να φτάσει σε έναν κοινό τόπο.

 Οι 30 ημέρες είναι ημέρες πόνου και θλίψης. Δεν παρέδωσε κανένας τίποτα. Αναζητούμε να βρούμε τι έχει αναληφθεί, Από τον απελθόντα περιφερειάρχη έχω υποστεί επιθέσεις για ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.

Η Καλαμάτα πλήρωσε τη συγκεκριμένη συμπεριφορά. Ας είναι. Λέω να κοιτάξουμε το μέλλον και να ξεπεράσουμε όλα τα ζητήματα, αλλά να βρούμε τον κοινό τόπο και να προχωρήσουμε».

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ξέσπασαν Νίκας και Τατούλης


31 Σχόλια

Ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος σ' ένα φασιστικό παραλήρημα μίσους

30 μέρες πόνος και θλίψη??? Και νομίζεις ότι θα αλλάξει αυτό? Θα σε πηγαίνει σούζα κ. Νικα από δω και πέρα ο κόσμος με τα ψέματα και τις ανακριβείες που λες όλο αυτό το καιρό. Σε περιμένουμε να δούμε τα χάλια σου!!!!!

Έλεος κύριοι μαζέψτε τις οποιες αντιπαραθέσεις και ότι άλλο έχετε και κάντε κάτι γ αυτόν τον τόπο βαρεθηκαμε ν ακούμε Τατούλη Νίκα και τούμπαλιν .!!!.....

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΚΑΝΤΖΟΥ ΚΑΙ Ν Ι Κ Α . ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ . ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ , ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

Ποσο τυχαίο είναι ότι μόλις έφυγε ο τατουλης, όλα τα θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα; Ας φύγει επιτέλους να γίνει κάτι καλό σε αυτόν τον τόπο...

Ο παππούς βγήκε απο σπόντα με την έπαρση που πήρε η ΝΔ και τώρα λέει σε λούζω 9 χρόνια ! χαχαχαχα μόνο για μπανάνες στη Λαική κάνεις ρε έρμο

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΦΕΡΕΦΩΝΩΝ ΤΟΥ ΝΙΚΑ. ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ . ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ Ο Κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ SHOOT ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

2.5 θέματα την στιγμή που η Νέα Πελοπόννησος είναι παρούσα, όλα τα υπόλοιπα όταν η Νέα Πελοπόννησος είναι απούσα... Τα συμπεράσματα δικά σας. Συγχαρητήρια κ. Νίκα. Συγχαρητήρια κ. Σκαντζέ. Δείξτε επιτέλους ΠΩΣ πρέπει να δουλεύει η αυτοδιοίκηση!

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ Ο ΝΙΚΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ . ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΕΠΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ . ΠΟΣΗ ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ; ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Κ. Τ Α Τ Ο Υ Λ Η ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ.

20:23 Δεν ψηφίστηκαν ομόφωνα βρε τούβλο αλλά κατά πλειοψηφία, αφού αποχώρησε η παράταξη Τατούλη. Ομόφωνα θα ψηφίζονταν αν τα ψήφιζαν ΟΛΟΙ οι περιφερειακοί σύμβουλοι. Έχετε που έχετε μαύρα μεσάνυχτα, τα γράφετε και σε σχόλια κιόλας, σκοτάδια

Μέχρι να παραδεχτούν ότι κάνουν ότι μπορούν για να παρεμποδίσουν το έργο της νέας περιφερειακής αρχής.

Κρίμα κύριε Τατουλη. Έφερες 3 μπαχαλακηδες να χαλάσουν το συμβούλιο, αλλά μόλις είπες ότι αποχωρεί η παράταξη, δεν αποχώρησε ΟΛΗ η παράταξη. Μήπως κάποιοι "δικοί σου" δεν είναι και πολύ δικοί σου; Μήπως ξεκινάει η επιστροφή των προβάτων στο μαντρί; Μήπως να σεβαστείς λίγο περισσότερο τον εαυτό σου;

Στο καλό και να μας γράφετε κ.Τατούλη και Σια. Καιρός να δούμε άσπρη μέρα. Κάτσαρη γίνεσαι γραφικός και χωρίς καμία ουσία.

Αρε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ που θέλετε κατσούλια .....που 10 μέρες να σας αφήσουμε εκεί μέσα άκρη δεν θα βγάλετε.Ντροπή σε όλους σας,να χαρώ εγώ επίπεδο,δημοκρατία και συλλογικότητα,μόνο η κουτάλα...ουστ άεργοι

21:57 Δεν υπάρχει ομόφωνη ψήφος στόκε με απόντες συμβούλους. Το ξαναλέω. Δεν είναι τι αρέσει σε μένα, τι σε σένα και τι στον άλλον, βλάκα φαφλατά. Για να υπάρχει ομοφωνία απαιτείται να συμφωνήσει το 100% των συμβούλων, ζωντόβολο

Κύριε Νίκα δεν σε υποστήριξα στης εκλογές, αλλά βλέπω έναν άνθρωπο πολύ λογικό, Συνέχιστε την δουλειά σας και όλοι εμείς οι απλοί άνθρωποι σας καταλαβαίνουμε!!!

Πέτρο ξερεις τι λέει η παροιμία «Κάνεις, λάβεις, κοιλιά μη σε πονέσει». Βρήκες τον δάσκαλο σου

00.49 είναι ομόφωνα επί των παρόντων. Αν δεν ξέρεις μην κάνεις φασαρία, γράφοντας ανακρίβειες. Ο Πετραν κατάντησε ένας νέος Γοντικας. Φασαρία και προβοκάτσια. Κρίμα και πάλι κρίμα, για έναν άνθρωπο που τον στηρίξαμε κοντά 40 χρόνια. Κρίμα και για τον Γιαννακουρα που τον ακολουθεί στην κατάντια του. Για τους αλλουςμπαχαλακηδες δεν εκπλήσσομαι.

8:36 Αυτό βρήκες να σχολιάσεις εσύ; Το επίπεδο και η φρασεολογία του Νίκα σου άρεσαν δηλαδή; Περαστικά σας λοβοτομημένοι και καλοχώνεφτο το σανό που σας ταΐζουν..

Μη μασάς κυριε Νικα καιρος να πανε σπιτι τους οι αποτυχημένοι της παράταξης τουΤατουλη αρκετα **ν τοσα χρόνια

Μπαρμπα-Νίκα κάτσε καλά, ένας δημαρχάκος Ήσουνα που εκλεγόσουν πάντα υπό τη σκέπη άλλων. Πρώτα του πρώην νομάρχη, μετά του πρώην δημάρχου, αργότερα παρουσιάζοντας τα έργα του τέως Περιφερειάρχη για δικά σου και τώρα υπό την αιγίδα της ΝΔ. Χαμηλά τον αμανέ λοιπόν και αλάργα διότι πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.