Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσφορά των Αρκάδων στους πρόσφυγες (vid)

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσφορά των Αρκάδων στους πρόσφυγες (vid)

Απρίλιος 27, 2016 - 14:11
3 σχόλια

Ολοκληρώθηκε η καμπάνια στήριξης με σύνθημα «Η ανθρωπιά δεν έχει σύνορα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» την οποία έφερε επιτυχημένα εις πέρας η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Γιαννακούρας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου μετά την τελετή παράδοσης στον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην οποία και ευχαρίστησες όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την εκστρατεία η οποία εστέφθη με απόλυτη επιτυχία.

Όπως ανέφερε, η Αρκαδία συγκέντρωσε τα διπλάσια σχεδόν υλικά σε σχέση με τις άλλες περιφερειακές ενότητες, αποδεικνύοντας ότι η αλληλεγγύη περισσεύει σε τούτα τα μέρη.
Η Αρκαδία κατάφερε να συγκεντρώσει 823 δέματα τα οποία τοποθετήθηκαν σε 38 παλέτες και έφυγαν για τις αποθήκες του Ερυθρού Σταυρού από όπου θα διανεμηθούν στους πρόσφυγες όπου και αν βρίσκονται ή διέρχονται από τα νησιά του Αιγαίου και τα σύνορα του Έβρου, τον Πειραιά, την Ειδομένη αλλά και σε κάθε περιοχή της χώρας, σε οργανωμένους ή μη χώρους, όπου χρειάζονται βοήθεια και στήριξη.

Η παμπελοποννησιακή αυτή καμπάνια πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία όλων των θεσμών, με τους Δήμους και με τις Μητροπόλεις, οι οποίες και διαθέτουν την πείρα. Ο κ. Γιαννακούρας ευχαρίστησε ιδιαίτερα της Μητροπόλεις της Αρκαδίας για το σημαντικό τους έργο με τη Μεγαλόπολη να πρωταγωνιστεί, όπως είπε, στη συγκέντρωση τροφίμων. Επίσης, η Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλόπολης βοήθησε τα μέγιστα σε αυτήν την προσπάθεια ανεβάζοντας τον πήχη.

Στη συνέντευξη παραβρέθηκε επίσης ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Στεφανόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια. Ακόμη, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας κυρία Αγγελική Πουλοπούλου, η οποία μίλησε για τη δράση που εστέφθη με απόλυτη επιτυχία, ευχαριστώντας και εκείνη με τη σειρά τους όλους όσοι συνέβαλαν, όπως την κ. Παπούλια Δήμητρα, προϊσταμένη Κοινωνική Αρωγής και υπεύθυνη για την Αρκαδία.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Η Αρκαδία κατάφερε να συγκεντρώσει 823 δέματα


3 Σχόλια

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ηλιθιότητα των Αρκάδων στους πρόσφυγες ! Σε λίγο καιρό που θα φάτε και to hotspot στην γειτονιά σας θα ξυπνησετε αλλά θα είναι αργά.

Αρκετή η βοήθεια στους πρόσφυγες με τους Έλληνες τι γίνεται;

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.