Ξεμούδιασμα με πεντάρα για την Δόξα Μεγαλόπολης

Ξεμούδιασμα με πεντάρα για την Δόξα Μεγαλόπολης

Αύγουστος 27, 2015 - 15:12
0 σχόλια

Άκρως θετικό και ελπιδοφόρο μπορεί να χαρακτηριστεί το πρώτο δείγμα της Δόξας Μεγαλόπολης που επικράτησε με 5-0 των Βρασιών στο Δημοτικό γήπεδο Μεγαλόπολης το απόγευμα της Τετάρτης (26/8) στο πρώτο φιλικό των δύο ομάδων για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Το σκορ και οι νίκες την δεδομένη χρονική στιγμή δεν παίζουν κανένα ρόλο κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά όλες οι ομάδες αφού αυτό που μετρά είναι η αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών ενώ τα συμπεράσματα από τις πρώτες αυτές αναμετρήσεις λειτουργούν σαν εργαλεία στα χέρια των προπονητών έτσι ώστε να επικεντρωθούν στους τομείς βελτίωσης για την συνέχεια της προετοιμασίας τους.

Στην φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Δόξας και των Βρασιών Βασίλης Κούβαλης-Ηλίας Κατσούλας και Γρηγόρης Παναγιώταρος δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα με την ομάδα της Μεγαλόπολης να επικρατεί με σκορ 5-0 χάρη στα τέρματα των Δημήτρη και Νκου Λυμπερόπουλου, του Δρόσου που βρήκε δύο φορές τα αντίπαλα δίχτυα και του Τζανή.

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες αυτή την φορά στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα σε μία άτυπη επανάληψη τις επόμενες ημέρες ενώ η Δόξα την ερχόμενη εβδομάδα θα δώσει ένα ακόμα δυνατό φιλικό τεστ κόντρα στο Κουτσοπόδι.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.