«Ξεμούδιασμα» με φιλική νίκη για τον Αστέρα

«Ξεμούδιασμα» με φιλική νίκη για τον Αστέρα

Ιούλιος 09, 2018 - 21:02
3 σχόλια

Θετικά στοιχεία και πολλές υποσχέσεις άφησε ο Αστέρας Τρίπολης στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί Πολωνικού εδάφους επικρατώντας της Bytovia Bytów με σκορ 2-1 το απόγευμα της Δευτέρας 9 Ιουνίου.

Παρά την κούραση από την σκληρή προετοιμασία έπειτα από δύο εβδομάδες δυνατών προπονήσεων η αρκαδική ομάδα έδειξε το πρώτο δείγμα γραφής το οποίο κρίνεται αρκετά ελπιδοφόρο με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν διάθεση παρά τα βαριά πόδια.

Ο Μιχάλης Μανιάς πέτυχε το πρώτο γκολ ξεκινώντας από εκεί που το άφησε την περασμένη σεζόν για τους κιτρινομπλέ με τον Χοσέ Λουίς Βαλιέντε να συντείνεται με τέρμα όντας ο σκόρερ του δεύτερου και νικητήριου τέρματος για την ομάδα του.

Ο Σάββας Παντελίδης είχε την δυνατότητα να δοκιμάσει πράγματα και σχήματα χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο βγάζοντας τα δικά του συμπεράσματα και ασφαλώς τσεκάροντας την αγωνιστική κατάσταση που είναι οι ποδοσφαιριστές του.

Επόμενα φιλικά παιχνίδια για τον Αστέρα Τρίπολης είναι την προσεχή Παρασκευή (13/7, 18:00) με την Λέγκια Γκνατσκ και την Τρίτη (17/7 18:00) με την Χάποελ Ρανανά.

Αστέρας Τρίπολης 1ο ημίχρονο: Τσιφτσής, Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Χριστόπουλος, Ρόμπερτ, Ιγλέσιας, Μπελόκ, Γλέζος, Τσιλιανίδης, Ρόλε, Δουβίκας

Αστέρας Τρίπολης 2ο ημίχρονο: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Βαλιέντε, Καλτσάς, Τζήμας, Μπαστιάνος, Μανιάς

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Άμα τα πόδια είναι βαριά ακόμα δεν κλώτσησαν την μπάλα άστα να πάνε. Τώρα δεν πρέπει να περπατάνε αλλά να πετάνε!!

Ούτε τι σχήμα έχει η μπάλα δεν πρέπει να ξέρεις. Περιορισου σε καμία καφετέρια..κ αν!

Η Ομάδα αυτή που κέρδισε ο Αστεράκος είναι Β Εθνικής και τερμάτισε στη 17 θέση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.