Ξεκινούν την Τετάρτη δωρεάν μαστογραφίες και τεστ ΠΑΠ στο Λεωνίδιο

Ξεκινούν την Τετάρτη δωρεάν μαστογραφίες και τεστ ΠΑΠ στο Λεωνίδιο

Ιούλιος 09, 2018 - 20:03
0 σχόλια

Ξεκινάει την Τετάρτη 11 Ιουλίου στο Λεωνίδιο η δεύτερη φάση δωρεάν εξετάσεων σε γυναίκες του Δήμου Νότιας Κυνουρίας (μαστογραφίες και τεστ Παπανικολάου), από την κινητή μονάδα του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας.

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ», που υλοποιεί το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας.

Να θυμίσουμε ότι στην πρώτη φάση των εξετάσεων, που ολοκληρώθηκε πριν το Πάσχα, εξετάστηκαν οι πρώτες 200 γυναίκες, από τις 400 συνολικά που διαμένουν μόνιμα στον Δήμο μας και έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Οι συμμετέχουσες στο πρόγραμμα θα μπορούν να ενημερώνονται τηλεφωνικά από την γραμματεία του Δήμου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλέφωνο 2757360202 (κα Ευγενία Αργύρη) για τον προγραμματισμό των εξετάσεών τους.
 

Από το leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.