Ξεκινούν τα Θερινά Τμήματα Δημιουργικής Απασχόλησης στην Τρίπολη

Ξεκινούν τα Θερινά Τμήματα Δημιουργικής Απασχόλησης στην Τρίπολη

Ιούνιος 30, 2016 - 19:27
1 σχόλια

Αρχίζει κανονικά από Δευτέρα 4 Ιουλίου και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η λειτουργία Θερινών Τμημάτων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Τρίπολης με σκοπό να δώσει μια ανάσα στους εργαζόμενους γονείς της πόλης μας.

Στόχος της δράσης του Δήμου μαςείναι η ψυχαγωγία και η διαπαιδαγώγηση παιδιών σχολικής ηλικίας, που θα παραμείνουν στην πόλη για την καλοκαιρινή περίοδο ,με δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες και με σκοπό την αξιοποίηση και τον σωστό επιμερισμό του ελεύθερου χρόνου τους.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή και έχουν εγγράψει τα παιδιά τους στο ανωτέρω πρόγραμμα, να προσέλθουν τη Δευτέρα 4 Ιουλίου με τα παιδιά τους, στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (Ακαδημίας 10) από ώρα 7:00εως 8:00 και με ώρα αποχώρησης 15:00 – 16:00 καθημερινά.  

Η δράση υλοποιείται από τη Διεύθυνση Κοινωνική Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης, σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης. 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.