Ξεκινούν τα σεμινάρια διαμεσολάβησης στην Τρίπολη

Ξεκινούν τα σεμινάρια διαμεσολάβησης στην Τρίπολη

Οκτώβριος 18, 2017 - 08:00
0 σχόλια

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Τρίπολης – ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ* «ΛΥΣΗ», έχει την χαρά να σας ανακοινώσει τον 1ο Κύκλο Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών συνολικής διάρκειας 6 ημερών (5 ημέρες/40 ώρες εκπαίδευσης - πλέον μίας ημέρας εξέτασης/αξιολόγησης) στην αγγλική γλώσσα με αυτομάτως διερμηνεία στα ελληνικά, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Ν. 3898/2010 και το ΠΔ 123/2011.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν, από Παρασκευή 10 έως και Τετάρτη 15 Νοεμβρίου,  στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη).

Εκπαιδευτές - Πάροχοι της εκπαίδευσης

Η εκπαίδευση παρέχεται από τον διεθνή φορέα London School of  Mediation  (LSM) (www.londonschoolofmediation.com) – Μέλος του Chartered Instituted of Arbitrators στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας του ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ «ΛΥΣΗ»,.

 

Το London School of Mediation εδρεύει στo Λονδίνο της Αγγλίας και είναι σήμερα η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών Διαμεσολάβησης στην Ευρώπη στον τομέα των αστικών και εμπορικών υποθέσεων. Είναι μέλος του Chartered Institute of Arbitrators, του κορυφαίου Διεθνούς Οργανισμού για τη Διαμεσολάβηση και Διαιτησία και αποτελεί έναν από τους δέκα αναγνωρισμένους παρόχους εκπαίδευσης του CMC (Civil Mediation Council) του Οργανισμού Αστικής Διαμεσολάβησης. Ιδρύτρια αυτής είναι η διεθνούς φήμης δικηγόρος-διαμεσολαβήτρια εκπαιδεύτρια διαμεσολαβητών Judith Kelbie και συνεργάτες έμπειροι ακαδημαικοί, καθηγητές και εκπαιδευτές με διεθνή καριέρα  και εμπειρία στην εφαρμογή της διαμεσολαβησης.

 

Οι Εγκαταστάσεις του ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ – «ΛΥΣΗ»

Οι εγκαταστάσεις, προσβάσιμες σε ΑΜΕΑ, είναι απολύτως κατάλληλες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με άρτιες υλικοτεχνικές υποδομές, καθιστώντας τον χώρο ένα πλήρες και ευχάριστο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

 

Οι απόφοιτοι κάθε κύκλου βασικής εκπαίδευσης θα λάβουν, μετά από επιτυχή συμμετοχή τους σε προαγωγικές προφορικές και γραπτές εξετάσεις, σχετική βεβαίωση, η οποία αποτελεί προϋπόθεση για τη μετέπειτα συμμετοχή τους στις εξετάσεις διαπίστευσης διαμεσολαβητών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η επιτυχής συμμετοχή στις τελευταίες εξετάσεις οδηγεί στη λήψη του τίτλου του Διαπιστευμένου Διαμεσολαβητή (Accredited Mediator).

 

Οι εκπαιδεύσεις και οι προαγωγικές εξετάσεις θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις του  Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη).

 

Προϋποθέσεις συμμετοχής και άλλες πληροφορίες αναλυτικά στην ιστοσελίδα του ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ «ΛΥΣΗ» www.lisitripolis.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε, όλες τις εργάσιμες μέρες, 10 μ.μ – 13.00) στα τηλέφωνα: 2710 227141-2. Υπεύθυνη Μίκα Μπερτζελέτου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.