Ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις (vid)

Ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις (vid)

Ιούλιος 08, 2018 - 20:11
0 σχόλια

Τι πρέπει να προσέξουν οι εμπορικές επιχειρήσεις της Τρίπολης

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης ενημερώνει τους συναδέλφους εμπόρους ότι σύμφωνα με το άρθρο 15 του νέου νόμου 4177/2013, οι θερινές τακτικές εκπτώσεις ξεκινούν τη Δευτέρα, 09 Ιουλίου.

Οι εμπορικές επιχειρήσεις θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα κάτωθι: Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (διαγεγραμμένης) και της νέας τιμής όλων των ειδών που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική, σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία που αυτά εκτίθενται Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ανήκει στη διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης. Εάν αναγραφεί ποσοστό, πρέπει να προσδιορίζεται ότι πρόκειται για έκπτωση (π.χ. «30% έκπτωση»). Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης καλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου, εμπιστευόμενο τα τοπικά εμπορικά καταστήματα και να επιλέξει προϊόντα, ύστερα από έρευνα αγοράς, με γνώμονα την ποιότητα και τη σχέση τελικής τιμής –έκπτωσης.

Το Δ.Σ.

Video: 

Ξεκινούν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις 2018


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.