Ξεκινούν οι εργασίες στο ενδιαίτημα για τα αδέσποτα στην Νεστάνη (vid)

Ξεκινούν οι εργασίες στο ενδιαίτημα για τα αδέσποτα στην Νεστάνη (vid)

Απρίλιος 09, 2019 - 13:51
4 σχόλια

Υπογράφηκε την Τρίτη 9 Απριλίου στο δημαρχείο Τρίπολης η σύμβαση με τον ανάδοχο που θα κατασκευάσει το ενδιαίτημα για  αδέσποτα στη Νεστάνη προϋπολογισμού 53.208 ευρώ.

Ο δήμαρχος Τρίπολης Δ. Παυλής μίλησε για το έργο, το οποίο ξεκινά έχοντας όλες τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις. Ξεκινάει η κατασκευή του  έργου, χαρακτηρίζοντας τις διαδικασίες που προηγήθηκαν ως μία επίπονη διαδικασία όσoν αφορά τον εξοπλισμό και την διαμόρφωση του χώρου για τα αδέσποτα.

Μετά από μια διαγωνιστική διαδικασία και με ακυρότητες καταλήξαμε και μισθώσαμε έναν χώρο για να ξεκινήσουν οι αδειοδοτήσεις για το ενδιαίτημα για τους σκύλους

 Το έργο όπως αναφέρθηκε θα παραδοθεί περίπου σε 1,5 μήνα  και θα μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 100 αδέσποτα.

Οι φιλόζωοι θα έχουν την δυνατότητα να βρίσκονται εκεί και να βοηθούν, είπε ο δήμαρχος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με  τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν μετά την ολοκλήρωση του έργου.

Από την πλευρά του ο κ. Κεχαγιάς Αναστάσιος, ανάδοχος του έργου, τόνισε ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα και αναμένεται σε περίπου έναν μήνα αν ο καιρός το επιτρέψει θα παραδοθεί το έργο.

Έφ Κ

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ξεκινούν οι εργασίες στο ενδιαίτημα για τα αδέσποτα στην Νεστάνη


4 Σχόλια

Σωστό έργο μακάρι να στηριχθεί από όλους και να βοηθήσει την κατάσταση.

Ποιες επίπονες διαδικασίες για τη διαμόρφωση του χώρου ΨΕΥΤΗ; Τα αυθαίρετα που είχε έπρεπε να νομιμοποιηθούν. Μας ζημίωσες με 28 μήνες x 1500= 42.000 ευρώ. Σιγά μη σου πούμε και μπράβο.

"διαγωνιστική διαδικασία";;; Έγινε πράγματι διαγωνισμός για το ενδιαίτημα ρε παιδιά;

Προς το παρόν υπάρχει διαθέσιμο το ενδιαίτημα στην οδό Λαγοπάτη που φιλοξενεί πολύ περισσότερα και πιο επικίνδυνα αδέσποτα της δημοτικής αρχής από αυτά που υπάρχουν στους δρόμους

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.