Ξεκινούν οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου φιλοξενίας αδέσποτων στην Τρίπολη

Ξεκινούν οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου φιλοξενίας αδέσποτων στην Τρίπολη

Φεβρουάριος 05, 2019 - 12:13
14 σχόλια

Πολύς λόγος έχει γίνει για τον χώρο φιλοξενίας αδέσποτων ζώων, ο οποίος ως χώρος υπάρχει και έχει ενοικιαστεί εδώ και δύο χρόνια, ωστόσο δεν λειτουργεί.

Σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» του Δήμου Τρίπολης χθες Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019, για την εκτέλεση του έργου «Διαμόρφωση χώρου φιλοξενίας αδέσποτων ζώων» εγκρίθηκε η δαπάνη ύψους 68.126 ευρώ από τον Δήμο Τρίπολης, η οποία θα βαρύνει τον ΚΑΕ 30.7326.000.

Το γεγονός ότι το ενοίκιο του χώρου καταβάλλεται κανονικά εδώ και δύο χρόνια ενώ δεν είχαν ξεκινήσει εργασίες ώστε να γίνει ο χώρος κατάλληλος, και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Νόμου, ώστε να είναι λειτουργικός για τη φιλοξενία των αδέσποτων έχει προκαλέσει πολλές φορές τη σφοδρή αντίδραση της αντιπολίτευσης στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς η καθυστέρηση αυτή αφενός δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά και αφετέρου συμβάλλει στη διόγκωση του προβλήματος που δημιουργούν τα αδέσποτα στον Δήμο, αλλά και δεν συνάδει με τα όσα προστάζει η νομοθεσία για την προστασία τους.

Η απόφαση αναφέρει:

Εγκρίνουμε τη δαπάνη και διαθέτουμε πίστωση ύψους€ ΕΞΗΝΤΑ ΟΚΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙ ΕΞΙ EURO (68.126,00), για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος του ΚΑΕ30.7326.0003του Προϋπολογισμού εξόδων του ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ οικ. έτους 2019,για την εκτέλεση του έργου: "Διαμόρφωση και εξοπλισμός χώρου φιλοξενίας αδέσποτων ζώων".


14 Σχόλια

Ζηλεύω τον τύπο που παίρνει κάθε μήνα εδώ και δυο χρονια το ενοίκιο για το χώρο εγκατάσταση για αδέσποτα !!! Φαντάζομαι ότι θα είναι μερικές χιλιάδες euro το ενοίκιο ζωάρα !!!!

Μας δουλεύεται ήρθαν οι εκλογές και θα πρέπει να μαζέψουμε ψήφους αρχίσανε τα πυροτεχνήματα

Κι όταν το φτιάξουν, κατόπιν εορτής, να πάνε όλα τα γνωστά κοπρόσκυλα και να κλειστούν μέσα

Από που συμπεράνατε ότι ξεκινούν οι εργασίες και το βάλατε για τίτλο;

Είναι γεγονός ότι μας δουλεύουνε!! δεν θα πρέπει να μας πουν κάποια στιγμή πως γίνεται να δίνω ένα ενοίκιο για δυο χρονια χωρίς καμία εκμετάλλευση. Ποσά χρήματα δόθηκαν για την διαχείρηση των αδέσποτων γιατί εγώ δεν είδα να υπήρξε. Όποτε μας δουλεύουν κανονικότατα

ΩΩΩΩΩ εξελίξεις ...... δηλαδή ξεσκεπάστηκε το κλειστό χειμωνιάτικα; με τη σιδεροκατασκευή της σκεπής δε θα στεγαστεί ο χώρος των αδέσποτων ή κάνω λάθος; α ρε Παυλή με τα φούμαρα που πουλάς και εμείς σ΄ ακούμε !!!

15:26 Μπράβο στα μούτρα σου ρε γελοίε, που θα τον συγχαρούμε κιόλας τον άχρηστο! Τί έστω και καθυστερημένα ρε καθυστερημένε, που έχουν δαγκώσει τη μισή Τρίπολη τα αδέσποτα και 4,5 χρόνια δεν έχουν κάνει τίποτα οι άχρηστοι που ψήφισες! Καλά λέει ο πιο πάνω, αν φτιαχτεί ο χώρος, να πάτε να μπείτε όλα τα κοπρόσκυλα μέσα! Κοπρίτες, ε κοπρίτες! Χαραμοφάηδες!

Εύχομαι τα αδέσποτακια να βρουν ένα υγιές και ζεστό καταφύγιο που να παρέχει αγάπη δυστυχώς λυπάμαι για αυτές τις ψυχές που κάποιοι ανεύθυνοι τα εγκατέλειψαν στους δρόμους ντροπή έτσι φέρονται στο πιο πιστό φίλο του ανθρώπου

και φυσικά θα γίνει διαγωνισμός για τις εργασίες χαχαχα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.