Ξεκινούν οι εγγραφές στη σχολή διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας

Ξεκινούν οι εγγραφές στη σχολή διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας

Σεπτέμβριος 13, 2019 - 15:04
2 σχόλια

Η σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Αρκαδίας ανοίγει και πάλι τις πόρτες με στόχο την ανάδειξη νέων διαιτητών ξεκινώντας της εγγραφές της.

Τα μαθήματα που θα διεξάγονται στην Σχολή Διαιτησίας είναι υπό την αιγίδα της ΕΠΟ και δίνουν την δυνατότητα σε νέους άνδρες και γυναίκες που αγαπούν το ποδόσφαιρο να παρακολουθήσουν να διδαχθούν τους κανόνες του αθλήματος και να μπουν στον χώρο της διαιτησίας.

Η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερόμενων ξεκινά είναι από την 23η Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την 20 Οκτωβρίου. Υπεύθυνοί της σχολής είναι οι Δήμος Αναστόπουλος, Ελένη Κυρίου και Ανδρέας Χαρααμπόπουλος.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Επίτιμος διδάκτορας ο φίλος του Σωκράτη διδάσκει την αξία της κατάλληλης φιλίας σε περιβάλλον πρόχειρης στεγαστικού ενδιαιτήματος

Θα περιμένουμε να γίνει η σχολή για να βγουν διαιτητές για να δούμε ποιοι θα παίζουν το Τεγέα -Παοκ στο κύπελλο της επσα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.