Ξεκινούν οι διαδικασίες για το διαχειριστικό έλεγχο στην ΚΕΔΗΤ

Ξεκινούν οι διαδικασίες για το διαχειριστικό έλεγχο στην ΚΕΔΗΤ

Ιούνιος 02, 2015 - 14:23
3 σχόλια

Ανακοινώνεται ότι με την 52-/2015 απόφαση του Δ.Σ της ΚΕΔΗΤ αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί διαχειριστικός έλεγχος για την περίοδο από 1-1-2011 μέχρι 31-8-2014 και προσωρινός διαχειριστικός έλεγχος για την περίοδο από 1-9-2014 μέχρι σήμερα από ορκωτό λογιστή.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να αναλάβουν τον ανωτέρω διαχειριστικό έλεγχο να υποβάλλουν σχετική προσφορά μέχρι την προσεχή Παρασκευή 5-6-2015 και μέχρι λήξεως του ωραρίου λειτουργίας της υπηρεσίας (15.00).

Για την ανάθεση θα ληφθεί υπόψη η  συμφερότερη  τιμή καθώς και η  εμπειρία του ενδιαφερόμενου σε αντίστοιχους διαχειριστικούς ελέγχους που αφορούν ΟΤΑ και τα Νομικά Πρόσωπα αυτών.

Τρίπολη 2-6-2015

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ

Αναστάσιος Τσούκας

Δελτίο Τύπου


3 Σχόλια

Και καλά τώρα....go home ρε! Και επειδή δεν ξέρεις ούτε τα στοιχειώδη ελληνικά, πόσο μάλλον τα αγγλικά. Τράβα σπίτι σου ρε!

Ναι, τώρα που θα επιλέξετε εσείς τον ορκωτό λογιστή για τον έλεγχο, είμαστε 100% σίγουροι ότι αφού τα κάνει όλα φύλλο και φτερό, θα έχουμε την πιό αξιόπιστη ενημέρωση!!!!! Κύριοι, αντιληφθείτε τι ζητούν οι Δημότες!!!!!! ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. Oι όποιοι διαχειριστικοί έλεγχοι και με όποιον τρόπο αποφασίσετε να κάνετε εσείς δεν μας αφορούν. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.