Ξεκινούν οι ακαδημίες βόλει του Αρκαδικού

Ξεκινούν οι ακαδημίες βόλει του Αρκαδικού

Σεπτέμβριος 09, 2014 - 23:04
0 σχόλια

Με βασικό σύνθημα στηρίζουμε την ομάδα μας επενδύουμε στην πόλη μας το τμήμα βόλεϊ του Αρκαδικού ανακοινώνει την έναρξη  ακαδημιών για την περίοδο 2014-2015  για κορίτσια δημοτικού – γυμνασίου..

Η φιλοσοφία των τμημάτων υποδομής των Ακαδημιών μας έχει ως στόχο από την μια την διαμόρφωση του χαρακτήρα των μικρών παιδιών σύμφωνα με το ιδεώδες του ευ αγωνίζεσθε και τις αξίες του αθλητισμού, και από την άλλη την ενθάρρυνση και υποστήριξη των μικρών μας φίλων ώστε να αναπτύξουν τα προσόντα και τα χαρακτηριστικά εκείνα ώστε  να παίξουν στα αγωνιστικά τμήματα του Αρκαδικού.

Πιστεύουμε ότι μ΄αυτό τον τρόπο προσφέρουμε στην νεολαία της πόλη μας στην ανάπτυξη του ίδιου του αθλήματος αλλά και  στην ίδια μας την  ομάδα  ώστε αυτή να έχει  διάρκεια  συνέχεια και μέλλον. Άλλωστε η σημερινή οικονομική κρίση, μας δείχνει αυτόν το δρόμο, τον δρόμο του να στηριζόμαστε στα δικά μας παιδιά στις δικές μας δυνάμεις ,το δρόμο της προσπάθειας της υπομονής και της επιμονής

Οι προπονήσεις θα γίνονται στο πρώτο γυμνάσιο τις ημέρες Δευτέρα και Πέμπτη και ώρες 19:00-20:00.

Υπεύθυνη προπονήτρια για τις παραπάνω ώρες: Ρούλα Πεντεφούντη .

Τηλέφωνο επικοινωνίας (καθημερινά 6-8) 6975207028

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.