Ξεκινούν εργασίες στην έξοδο του Λεωνιδίου προς Κοσμά

Ξεκινούν εργασίες στην έξοδο του Λεωνιδίου προς Κοσμά

Σεπτέμβριος 14, 2017 - 18:39
0 σχόλια

Με ανακοίνωσή της η εταιρία ΤΕΧΝΗΚΟΝ ΑΤΕ, ανάδοχος του Έργου "Δίκτυα συλλογής και μεταφοράς ακαθάρτων Λεωνιδίου", ενημερώνει για την έναρξη εργασιών επί του κεντρικού οδικού δικτύου του οικισμού του Λεωνιδίου από σήμερα Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στην έξοδο προς Κοσμά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια κατασκευής του έργου με τίτλο "Δίκτυα συλλογής και μεταφοράς ακαθάρτων Λεωνιδίου" θα εκκινήσουν από αύριο 14/09/2017 ημέρα Πέμπτη, εργασίες εκσκαφών ορυγμάτων υπόγειων δικτύων επί του κεντρικού οδικού δικτύου του οικισμού και συγκεκριμένα από το τέλος της παραποτάμιας οδού (προς Κοσμά) έως και τα όρια του οικισμού (οικία Σταθούση).
Κατά τη διάρκεια έως και το πέρας των εργασιών θα τηρηθεί κυκλοφοριακή ρύθμιση σύμφωνα με το υπ αριθμ 20/6-9-2017 Πρακτικό της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και θα εφαρμοστούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.
                                                           
 Για την Κ/ΞΙΑ

 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Πηγή: leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.