Ξεκίνησε το πρωτάθλημα 5x5 της Πολεμικής Αεροπορίας (video)

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα 5x5 της Πολεμικής Αεροπορίας (video)

Μάρτιος 27, 2015 - 13:27
0 σχόλια

Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5x5 Πολεμικής Αεροπορίας ξεκίνησε την Παρασκευή (27/3) όπου  124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης Τρίπολης αντιμετώπισε την 120 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας στα γήπεδα kick of στην Τρίπολη.

Ο εν λόγω θεσμός κρατάει 20 χρόνια ενώ υπάρχουν αγώνες και σε άλλα αθλήματα. Στο τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 οι ομάδες αποτελούνται από μόνιμους υπαξιωματικούς και αξιωματικούς και οι αναμετρήσεις είναι νοκ άουτ.

Ο υπαξιωματικός της 124 Πτέρυγας Βασικής Εκπαίδευσης κ. Μανούκος Παναγιώτης μιλώντας στα ΜΜΕ τόνισε πως είναι μία διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός και έχει μεγάλη επιτυχία και πως τέτοιου είδους γεγονότα φέρνουν πιο κοντά τις μονάδες και τους συναδέλφους μεταξύ τους.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης Τρίπολης γνώρισε την ήττα με 2-3 από την 120 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας και συνεπώς αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης.  

Video: 

Arcadia Portal.gr Πρωτάθλημα 5x5 Πολεμικής Αεροπορίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.