Ξεκίνησε προετοιμασία ο Μαντινειακός (pics)

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Μαντινειακός (pics)

Αύγουστος 19, 2019 - 20:00
0 σχόλια

Την επίσημη πρώτη του ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 19 Αυγούστου ο Μαντινειακός στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας μπαίνοντας έτσι σε ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Μαντινειακός μπήκε στην νέα του εποχή με το προπονητικό δίδυμο του Σπύρου Λαγού με τον Γιώργο Σπανάκη να σηκώνουν μανίκια και να πιάνουν δουλειά στο νέο ξεκίνημα που ευελπιστεί να κάνει η ομάδα.

Αρκετά νέα παιδιά έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση του Μαντινειακού όντας ένας εκ των στόχων της ομάδας η ανάδειξη νέων ταλέντων όπως ασφαλώς και η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής και η δημιουργία ενός δυνατού και ανταγωνιστικού συνόλου.

Η πρώτη προπόνηση του Μαντινειακού ξεκίνησε με ομιλία από τους Σπύρο Λαγό και Γιώργο Σπανάκη για να ακολουθήσουν οι πρώτες ασκήσεις φυσικής κατάστασης αλλά και τα πρώτα παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.