Ξεκίνησε προετοιμασία ο Α.Ο. Τεγέας (pics,vid)

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Α.Ο. Τεγέας (pics,vid)

Αύγουστος 20, 2018 - 17:19
1 σχόλια

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν πραγματοποίησε ο Α.Ο. Τεγέας το απόγευμα της Δευτέρας 20 Αυγούστου στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας στην Τρίπολη.

Οι πράσινοι για μία ακόμα χρονιά ξεκινούν την χρονιά με προσδοκίες, με όνειρα, φιλοδοξίες αλλά και την φιλοσοφία την ανάδειξης μέσα από την δουλειά πολλών νέων ταλέντων όπως έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια.

Ο Πολ Χατζόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του πάτησαν για πρώτη φορά χορτάρι γνωρίζοντας πως από εδώ και στο εξής τους περιμένει σκληρή δουλειά έτσι ώστε η ομάδα να φανεί έτοιμη και ανταγωνιστική στις επίσημες υποχρεώσεις της σε πρωτάθλημα και κύπελλο Αρκαδίας.

Το πρόγραμμα της παρθενικής για την καινούρια χρονιά προπόνηση περιελάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης καθώς επίσης και πρώτα παιχνίδια με μπάλα κατά μήκος του γηπέδου.

Στα τοπικά ΜΜΕ μίλησε και ο προπονητής του Α.Ο. Τεγέας τονίζοντας πως η ομάδα παραμένει πιστή στο πλάνο της συνεχίζοντας από εκεί όπου ολοκλήρωσε την περυσινή σεζόν ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του γηπέδου της Τεγέας και τα οφέλη που θα δημιουργηθούν εκφράζοντας την προσμονή όλων να μπει το σωματείο στο νέο του σπίτι.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Ξεκίνησε προετοιμασία ο Α.Ο. Τεγέας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.