Ξεκίνησε προετοιμασία ο Α.Ο. Τεγέας (pics,vid)

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Α.Ο. Τεγέας (pics,vid)

Αύγουστος 22, 2017 - 18:49
0 σχόλια

Σε ρυθμούς προπονήσεων βρίσκεται πλέον ο Α.Ο. Τεγέας με τους περσινούς δευτεραθλητές Αρκαδίας να ξεκινούν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς για το πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας.

Μπορεί τυπικά ο Α.Ο. Τεγέας να πραγματοποίησε την πρώτη του συνάντηση  το απόγευμα της Δευτέρας 21 Αυγούστου στο  άλσος Αγίου Γεωργίου ωστόσο η επίσημη πρώτη προπόνηση για την νέα σεζόν έγινε το απόγευμα της Τρίτης 22 Αυγούστου στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών.

Με τον Θοδωρή Μπέλτσο να είναι το μοναδικό νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Α.Ο. Τεγέας αρχίζει με όνειρα και φιλοδοξίες την νέα σεζόν με στόχο να παραμείνει ανταγωνιστικός και σε υψηλό επίπεδο αναδεικνύοντας παράλληλα ακόμα περισσότερους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Η πρώτη προπόνηση στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών για τους πράσινους περιελάμβανε αρκετό τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στην συνέχεια παιχνίδια με μπάλα σε μικρό χώρο.

Στα τοπικά ΜΜΕ μίλησαν ο προπονητής του Α.Ο. Τεγέας Πολύβιος Χατζόπουλος ενώ εκ μέρους της διοίκησης ο Κώστας Νασιάκος αναφορικά με την έναρξη της νέας σεζόν και τις φιλοδοξίες της ομάδας.

Ο Πολύβιος Χατζόπουλος τόνισε ότι στόχος είναι η ομάδα να συνεχίσει από κει που σταμάτησε την περσινή χρονιά και να παίζει καλό ποδόσφαιρο τερματίζοντας όσο πιο ψηλά γίνεται δίνοντας την ευκαιρία μέσα από την δουλειά να ενσωματωθούν ακόμα περισσότερα νέα παιδιά στο σύνολο. Επίσης ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς την Περιφέρεια  Πελοποννήσου για την αναβάθμιση του γηπέδου της Τεγέας που πλην της ομάδας θα προσφέρει λύσεις και ευρύτερα στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά του ο Κώστας Νασιάκος και αυτός κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος αναφέροντας πως στόχος είναι η ομάδα να πραγματοποιήσει μια ανάλογη η και ακόμα καλύτερη πορεία από την περσινή και βέβαια να δοθεί μια λύση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο μείζον θέμα για τον σύλλογο που δεν είναι άλλο από την επίλυση του  γηπεδικού.

Αντώνης Χρονάκης

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Ξεκίνησε προετοιμασία ο Α.Ο. Τεγέας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.