Ξεκίνησε προετοιμασία ο Α.Ο. Νέων Τρίπολης (pics,vid)

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Α.Ο. Νέων Τρίπολης (pics,vid)

Σεπτέμβριος 09, 2019 - 18:00
0 σχόλια

Σε ρυθμούς προετοιμασίας πλέον και επίσημα βρίσκεται το νεοσύστατο σωματείο Α. Ο. Νέων Τρίπολης έχοντας ξεκινήσει τις προπονήσεις του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και της παρθενικής του συμμετοχής στις τοπικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες και την Β' Αρκαδίας.

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέων Τρίπολης αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στα ποδοσφαιρικά γίγνεσθαι του νομού μας λαμβάνοντας για πρώτη φορά συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020.

Η ομάδα του Α.Ο. Νέων Τρίπολης ξεκίνησε εδώ και λίγες μέρες την προετοιμασία της υπό τις οδηγίες του Νίκου Χατζόπουλου στο πρώτο του προπονητικό εγχείρημα σε ένα νέο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ με σαφείς προσανατολισμούς και συγκριμένες  φιλοδοξίες.

Μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας ο Α.Ο. Νέων Τρίπολης έδωσε και το πρώτο του φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Τεγέα στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας με την ομάδα να βάζει μέσα από τις προπονήσεις αλλά και από τέτοια τεστ τις πρώτες βάσεις για το αγωνιστικό στυλ που θα προσπαθήσει να αποκτήσει για να είναι έτοιμη στους επίσημους αγώνες.

Στις κάμερες των τοπικών ΜΜΕ μίλησε ο προπονητής του Α.Ο. Νέων Τρίπολης Νίκος Χατζόπουλος τονίζοντας πως στόχος είναι η δημιουργία μιας ομάδας που τα παιδιά θα χαίρονται το παιχνίδι και θα έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν και να πάρουν εμπειρίες και σκοπός η ομάδα αυτή να αποτελέσει σκαλοπάτι εξέλιξης για το παρών και το μέλλον.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ξεκίνησε προετοιμασία ο Α.Ο. Νέων Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.