Ξεκίνησε προετοιμασία για Πανιώνιο ο Αστέρας

Ξεκίνησε προετοιμασία για Πανιώνιο ο Αστέρας

Οκτώβριος 14, 2019 - 22:08
8 σχόλια

Σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Super League και της έβδομης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη την προσεχή Κυριακή (20/10, 17:15).

Οι κιτρινομπλέ που έχουν χάσει αρκετό έδαφος έχοντας ωστόσο βγάλει και ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα θα δοκιμαστούν σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα κόντρα σε έναν αντίπαλο που από την αρχή της σεζόν είναι αναγκασμένος να παίζει με το μαχαίρι στα δόντια.

Ο Μπόρχα Χιμένεθ και οι συνεργάτες του καταστρώνουν τα πλάνα τους για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πανιώνιο έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση τους.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

22.18. Και εσύ τι παριστάνεις δηλαδή;;;;

Η ομάδα μου είναι ο θρύλος.Οχι ο Παναρκαδικός που υπονοεις στοκε.Καθισε στον καναπέ σου και απόλαυσε τον που παίζει Ευρώπη.

Θρήνος ναι, θρύλος από που και ως που; Θρυλικές οι μαιμουδιές και τα πέτσινα πρωταθλήματα φιλαράκι...

Φιλαράκι ο Μαρινάκης βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη και φέρνει παιχταραδες.Ο κυρ Γιάννης φέρνει παίχτες της γ Εθνικής Ισπανίας κασμαδες.Αστο μην το παιδευεις.Ο Καημενουλης ο Αστέρας είναι ομαδουλα της αλάνας.Φτερα να κάνετε το θρύλο δεν τον φτάνετε.Φιλαρακι δεν είναι καλή η πραγματικότητα.

Σοβαρά ρε ορφανό του Τσουκαλα ;Θρυλαρα εεεε η ποιο βρωμερη ομάδα της Ελλάδας ,βρωμια και δυσωδία του γαύρου η ιστορία

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.