Ξεκίνησε η προσαρμογή των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων στις εμπορικές

Ξεκίνησε η προσαρμογή των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων στις εμπορικές

Σεπτέμβριος 25, 2017 - 14:28
0 σχόλια

Το Επιχειρηματικό - Οικονομικό Δελτίο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου η ενημερωτική εκδήλωση για τη διαμεσολάβηση:

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Τρίπολης* «ΛΥΣΗ», διοργανώνουν, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 5.30 μ.μ,  ενημερωτική εκδήλωση, στο πλαίσιο της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»  στην αίθουσα εκδηλώσεων των εγκαταστάσεων της έκθεσης, κτίριο Φραγκίστα, (4οχιλιόμετρο Άργους – Ναυπλίου).

Η παρουσίαση του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών και η ενημέρωση του θεσμού της διαμεσολάβησης είναι από τα βασικά θέματα που θα παρουσιαστούν στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

 
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η 2η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ
Η Αργολίδα υποδέχεται τη δεύτερη διοργάνωση της Έκθεσης “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO” τη σημαντικότερη Έκθεση της Πελοποννήσου, την Έκθεση που προβάλλει την καινοτομία, την εξωστρέφεια, την ενεργητικότητα της Ελληνικής Επιχείρησης & προάγει την εμπορική ανταγωνιστικότητα.
H Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ετοιμάζεται το 2017 για μια ακόμη επιτυχημένη και μεγάλη διοργάνωση, όπου στόχος μας είναι η καθιέρωση του θεσμού και η ανάδειξη της Έκθεσης ως μια διοργάνωση ζωτικής σημασίας για τις επιχειρήσεις της Πελοποννήσου.
Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» πραγματοποιείται από τις 27 Σεπτεμβρίου ως την 1η Οκτωβρίου 2017 στην Αργολίδα, στο κτίριο Φραγκίστα.

 

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΤΙΜΩΝ

Η αντίστροφη μέτρηση για την προσαρμογή των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων σε επίπεδα που θα προσεγγίζουν αυτά των αγοραίων τιμών έχει ξεκινήσει. Το υπουργείο Οικονομικών επιταχύνει τις διαδικασίες για την επίτευξη του στόχου αυτού που έχει τοποθετηθεί στο τέλος του έτους με βάση τις προβλέψεις του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής. Με απόφαση της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως διευθετούνται πρακτικές λεπτομέρειες για τη διευκόλυνση των συνεδριάσεων της Συντονιστικής Επιτροπής που έχει αναλάβει να προτείνει το νέο σύστημα τιμών ζώνης των ακινήτων.

 

ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ 2012 ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΠΑ

Οι πραγματικές τιμές είναι κατά 7% χαμηλότερες λόγω προσφορών στα Σούπερ Μάρκετ

Σύμφωνα με την επεξεργασία των στοιχείων της ΕΛ.ΣΤΑΤ. από το ΙΕΛΚΑ προκύπτει ότι οι σημαντικές αυξήσεις στη φορολογία των τροφίμων (ΦΠΑ και ειδικοί φόροι κατανάλωσης) έχουν απορροφηθεί από τις επιχειρήσεις του κλάδου (λιανεμπορικές εταιρείες και προμηθευτές).

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας θα πραγματοποιηθούν στις 8, 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου σε Μεγαλόπολη (8/12), Άστρος (9/12) και Τρίπολη (10-11/12).

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.