Ξεκίνησε η έξοδος του Πάσχα με μποτιλιάρισμα

Ξεκίνησε η έξοδος του Πάσχα με μποτιλιάρισμα

Απρίλιος 28, 2016 - 18:11
0 σχόλια

Σύμφωνα με την Τροχαία, τη Μεγάλη Πέμπτη το απόγευμα στην κομβική αρτηρία που οδηγεί από το λεκανοπέδιο Αττικής προς την Πελοπόννησο, όπως αντίστοιχα και εκείνη για τη Στερεά Ελλάδα, η κίνηση των οχημάτων γίνεται με μικρή ταχύτητα, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι οδηγοί των οχημάτων αναγκάζονται να βάλουν νεκρά για διάστημα λίγων δευτερολέπτων.

Στην Εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου από το Χαϊδάρι έως και τον Σκαραμαγκά τα αυτοκίνητα κινούνται με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες. Πιο δύσκολα είναι τα πράγματα στη λεωφόρο Κηφισιάς όπου από το ύψος του ΚΑΤ μέχρι και τις εξόδους της Νέας Ερυθραίας και της Βαρυμπόμπης ροές την Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας τα αυτοκίνητα σε ορισμένα σημεία είναι ακινητοποιημένα.

ΑΥΞΗΜΕΝΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΚΗΦΙΣΟΥ

Μεγάλη είναι και η κίνηση στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του Κηφισού, καθώς οι υπεύθυνοι του υπολογίζουν ότι η Εφετινή έξοδος θα είναι κατά 10% μεγαλύτερη σε σχέση με πέρυσι. Από τον συγκεκριμένο σταθμό θα πραγματοποιηθούν 350 δρομολόγια έως το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.