Ξεκίνησε η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων υποψηφίων σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ

Ξεκίνησε η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων υποψηφίων σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ

Σεπτέμβριος 02, 2014 - 22:03
0 σχόλια

Στο ιστότοπο: iek.sch.gr

Ξεκίνησε η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων υποψηφίων σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ στο ιστότοπο: iek.sch.gr

Οι λειτουργίες υποβολής ή τροποποίησης της αίτησης θα είναι διαθέσιμες μέχρι και την Κυριακή 7/9 στις 24:00.

Μετά από την προθεσμία αυτή οι αιτήσεις οριστικοποιούνται και όλοι οι υποψήφιοι που έχουν καταχωρήσει την αίτηση μπορούν ΜΟΝΟ να εκτυπώνουν τελικό αντίγραφό της σε μορφή αρχείου pdf.

Το παρόν σύστημα επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους υποψηφίους που  να εγγραφούν στο Α’ εξάμηνο κάποιας από τις ειδικότητες που έχουν προκηρυχθεί στα Δημόσια ΙΕΚ  (ΔΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, κατά το χειμερινό εξάμηνο κατάρτισης 2014Β.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όσοι υποψήφιοι είναι κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου ή ισοδύναμου τίτλου ημεδαπής ή αλλοδαπής προέλευσης (πχ. πτυχίο ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ).

Η διαδικασία ξεκινά με την είσοδο των υποψηφίων σπουδαστών στο σύστημα από την επιλογή Εισαγωγή/Τροποποίηση Αίτησης, με χρήση του ΑΜΚΑ  και ενός ΚΩΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ δικής τους επιλογής, τον οποίο και πρέπει να αποθηκεύσουν ασφαλώς!

Συνιστάται ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ να περιέχει μόνο λατινικούς χαρακτήρες (κεφαλαία/ μικρά) καθώς και αριθμητικούς χαρακτήρες από 0 έως 9 και να έχει μήκος έως 8 χαρακτήρες.

Πριν αρχίσουν τη συμπλήρωση της αίτησης:

(1) Πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά το σύνολο των οδηγιών που δίνονται καθώς και να συμβουλευτούν τις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στο σύνδεσμο ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

(2) Να αποφασίσουν ποιες ειδικότητες ΙΕΚ τους ενδιαφέρουν συμβουλευόμενοι τη σχετική προκήρυξη.

(3) Να έχουν διαθέσιμα την αστυνομική τους ταυτότητα (ή το διαβατήριο, αν είναι υπήκοοι άλλης χώρας) καθώς και τη βαθμολογία του Απολυτηρίου  Λυκείου ( ή του αντίστοιχου ισοδύναμου τίτλου).

Αν αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διαδικασία της καταχώρησης, μπορούν να στείλουν σχετικό email στη διεύθυνση diekstudent@gsae.edu.gr αφού συμβουλευτούν τις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στο σύνδεσμο ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ή καλέσουν στα τηλέφωνα 2710.242.812 – 2710.242.813 – 2710.224.036 για αιτήσεις που αφορούν τα ΙΕΚ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.

 

 

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ Τρίπολης

           

                                                     Ιωάννης Δημ. Κατσίρης 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.