Ξεκίνησε το 8ο Εθνικό Συνέδριο Μεταλλικών Κατασκευών στην Τρίπολη (photos+video)

Ξεκίνησε το 8ο Εθνικό Συνέδριο Μεταλλικών Κατασκευών στην Τρίπολη (photos+video)

Οκτώβριος 02, 2014 - 12:56
0 σχόλια

Ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης 2 Οκτωβρίου το 8ο Εθνικό Συνέδριο Μεταλλικών Κατασκευών στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης. Το Συνέδριο που πραγματοποιείται κάθε 3 χρόνια διοργανώνει η  εταιρεία ερευνών μεταλλικών έργων και το Τεχνικό  επιμελητήριο Ελλάδας, Τμήμα Πελοποννήσου και αφορά τα έργα που κατασκευάζονται με φέροντα οργανισμό από χάλυβα.

Το συνέδριο θα διαρκέσει έως τις 4 Οκτωβρίου και όπως είπε και ο Ιωαννίδης Γεώργιος Καθηγητής ΕΜΠ θα παρουσιαστούν από 105 Έλληνες ομιλητές είτε ερευνητικές επιστημονικές εργασίες είτε έργα που έχουν κατασκευαστεί τα τελευταία 3 χρόνια. Επίσης θα μιλήσουν και 5 ξένοι επιστήμονες και μελετητές μεγάλων τεχνικών έργων και εταιρείες που έχουν χορηγήσει το συνέδριο θα παρουσιάσουν τεχνικά θέματα.

Θα παρουσιαστούν αποτελέσματα ερευνών αλλά και έργα κατασκευαστών και με τον τρόπο αυτό όποιοι παρακολουθήσουν το συνέδριο μπορούν να ενημερωθούν για το τι ερευνάται σήμερα με την προοπτική της εξέλιξης του μηχανικού και τι έργα έγιναν ώστε να προσαρμόσουν τη δραστηριότητα τους.

Η πρόεδρος του ΤΕΕ Πελοποννήσου κα Τσιώλη Χαρίκλεια τόνισε ότι θα παρουσιαστούν τεχνικά και επιστημονικά θέματα από τους πλέον ειδικούς Έλληνες και ξένους επιστήμονες και εκτός των άλλων αυτό το συνέδριο θα τους βοηθήσει να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε ό,τι έχει να κάνει με το κατασκευαστικό κομμάτι.

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr 8ο Εθνικό Συνέδριο Μεταλλικών Κατασκευών


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.