Ξεκίνησαν προετοιμασία οι Δρομείς (pics,vid)

Ξεκίνησαν προετοιμασία οι Δρομείς (pics,vid)

Αύγουστος 27, 2019 - 11:28
0 σχόλια

Επίσημη πρώτη για τους Δρομείς ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και της συμμετοχής της ομάδας για πρώτη φορά στην Γ' Εθνική κατηγορία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26 Αυγούστου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

Η ομάδα της Τρίπολης μπήκε πλέον σε ρυθμούς προπονήσεων με στόχο την δημιουργία εός ανταγωνιστικού και δυνατού συνόλου που ανταποκριθεί στις απαιτησεις της Γ' Εθνικής κατγορίας από την νέα σεζόν.

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως οι Δρομείς δίνουν την δυνατότητα σε πολλά νέα παιδιά της περιοχής να αγωνιστούν στην Γ' Εθνική επενδύοντας στο ταλέντο τους και πιστευόντας στην αγωνιστικές τους δυνατότητες.

Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας των Δρομεων το παρών έδωσαν τα νέα πρόσωπα της οι Νταγιάντης, Μπαλής, Καραγιάννης και Παππάς ενώ απόντες για διάφορους δικαιολογημένους λόγους αποτέλεσαν οι Μικρός, Μπουρής και Κοσκινάς.

Τέλος στις κάμερες των τοπικών ΜΜΕ μίλησαν ο προπονητής των Δρομέων Ηλίας Μπαλής και ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλης Αλικάκος τονίζοντας πως στόχος για την ομάδα είναι η παραμονή στην κατηγορία ευχαριστωντας όλους όσους βοηθούν τον σύλλογο και παράλληλα στέλνοντας μήνυμα προς τον φίλαθλο κόσμο της πόλης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ξεκίνησαν προετοιμασία οι Δρομείς


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.