Ξεκίνησαν πάλι εργασίες στη Συνδετήρια Οδό Μεγαλόπολης με την Εθνική οδό

Ξεκίνησαν πάλι εργασίες στη Συνδετήρια Οδό Μεγαλόπολης με την Εθνική οδό

Δεκέμβριος 15, 2014 - 18:43
0 σχόλια

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου σήμερα και σίγουρα είναι μια ακόμη ξεχωριστή ημέρα για την Μεγαλόπολη. Μετά από πολύ καιρό ξεκίνησαν και πάλι οι εργασίες για την διάνοιξη της συνδετήριας οδού που θα ενώσει την πόλη της Μεγαλόπολης με την νέα εθνική οδό.

Επιτόπου στο σημείο έγινε σήμερα συνάντηση του Δημάρχου Μεγαλόπολης και πολλών δημοτικών συμβούλων αλλά και υπαλλήλων από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου , με εκπροσώπους και μηχανικούς  του ΜΟΡΕΑ, όπου διευθετήθηκαν κάποια τελευταία ζητήματα.

Ακόμα πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά που γίνονται εργασίες στο τμήμα που η συνδετήρια ενώνεται με την περιφερειακή της πόλης , στο επίμαχο σημείο που είχαν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα στο παρελθόν.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης μίλησε με τον Παναγιώτη Αργυρόπουλο ο οποίος μέχρι σήμερα έχει φορτωθεί στην πλάτη του πολλές ευθύνες για τις καθυστερήσεις των εργασιών.  Από την συζήτηση μαζί του καταλαβαίνουμε  ότι ο κ. Αργυρόπουλος δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για όλα όσα του καταλογίζουν , το αντίθετο μάλιστα έχει ήδη προχωρήσει σε συμφωνία με την νέα Δημοτική αρχή και θα παραχωρήσει στον Δήμο πάνω από 500 τετρ, μέτρα από την ιδιοκτησία του, προκειμένου να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό οι εργασίες.  Χαρακτηριστικά σας αναφέρουμε ότι σήμερα ήταν και ο ίδιος παρών καθ΄όλη την διάρκεια των συζητήσεων και ήταν εμφανές το ενδιαφέρον  του και η αγωνία του να ξεκινήσουν τα έργα.

Πλέον όλα τα τεχνικά ζητήματα έχουν λυθεί και είναι ελεύθερη η εταιρία να ολοκληρώσει το έργο. Απομένει μόνο ένα αγκάθι ακόμα το οποίο δεν είναι άλλο από την χρηματοδότηση του έργου. Συγκεκριμένα θα πρέπει να ψηφιστεί από την Βουλή η τελευταία απόφαση της Κυβέρνησης που δίνει επιπλέον χρηματοδότηση στον Μορέα για να ολοκληρώσει την Συνδετήρια της Μεγαλόπολης , ένα μικρό τμήμα του δρόμου προς Σπάρτη και τον περιφερειακό της Καλαμάτας.

Με το που θα ψηφιστεί η σύμβαση αυτή τότε αρχίζει και μετράει αντίστροφα ο χρόνος για την διάνοιξη του δρόμου!

δείτε στην συνέχεια φωτογραφίες και τι δήλωσε ο Διονύσιος Παπαδόπουλος στην κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης.

Από το kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Συνέντευξη Διονύσιου Παπαδόπουλου για το ξεκίνημα των εργασιών στην συνδετήρια οδό


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.