Ξεκίνησαν οι δωρεάν προληπτικές εξετάσεις από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Τρίπολη (pics,vid)

Ξεκίνησαν οι δωρεάν προληπτικές εξετάσεις από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Τρίπολη (pics,vid)

Νοέμβριος 11, 2019 - 11:24
0 σχόλια

Το κινητό πολύϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», για ακόμα μία φορά υπήρξε το σημείο συνάντησης στην Τρίπολη για εκατοντάδες παιδιά με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρόληψης και ευαισθητοποίησης σε θέματα υγείας που αφορούν την παιδική και την εφηβική ηλικία.

Η δράση Προληπτικής Ιατρικής/ Οδοντιατρικής « ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» υλοποιείται σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας, το 411 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Τρίπολης, την 124 ΠΒΕ της Πολεμικής Αεροπορίας Τρίπολης, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και το Δήμο Τρίπολης.

Να αναφέρουμε ότι η κινητή Οδοντιατρική Μονάδα του Οργανισμού βρίσκεται από τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στα σχολεία Τρίπολης.

Η κυρία Πράσινου Παναγιώτα, Κοινωνική Λειτουργός Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Τρίπολη, μίλησε για τη δράση αναφέροντας ότι  έως της Παρασκευή 15 Νοεμβρίου η κινητή μονάδα στην πλατεία Άρεως θα παρέχει δωρεάν εξετάσεις σε παιδιά μαθητές έως 18 ετών.

 Η κυρία Κατερίνα Αγλεμίση κοινωνική επιστήμονας στο πρόγραμμα εστία που διενεργείτε από την Υπάτη Αρμοστεία σε συνεργασία με το δήμο Τρίπολης και την Αναπτυξιακή Πάρνωνα, βρέθηκε στο σημείο καθώς σήμερα Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στην μονάδα εξετάστηκαν προσφυγόπαιδα που ζουν στην Τρίπολη.

Για να κλείσετε το ραντεβού σας για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2713600429.

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Προληπτικές εξετάσεις από το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.