Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις τέσσερις προσλήψεις από την ΠΕ Αρκαδίας

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις τέσσερις προσλήψεις από την ΠΕ Αρκαδίας

Ιούνιος 10, 2020 - 21:00
0 σχόλια

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Αρκαδίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στο Πρόγραμμα Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2020 της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας που εδρεύει στην Τρίπολη του Νομού Αρκαδίας για της ανάγκες αυτής στο Άστρος του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και συγκεκριμένα

 Κωδικός

θέσης

Υπηρεσία

Τόπος Απασχόλησης

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός

ατόμων

101

Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας

Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας

& Κτηνιατρικής

Άστρος

(Δ. Βόρειας Κυνουρίας)

Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

(Τομεάρχες Δακοκτονίας)

ΠΕ

Γεωπόνοι

ή εν ελλείψει

ΤΕ

Τεχνολόγοι Γεωπόνοι (Φυτικής

Παραγωγής)

Από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης για διάρκεια απασχόλησης 6,5 μηνών και όχι πέραν της 30-11-2020

4

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (giannopoulos@arcadia.gr) είτε (κατ΄ εξαίρεση) ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
Περιφέρεια Πελοποννήσου, Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, Τμήμα Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου, Δεληγιάννη 9,Τ.Κ. 22132 - Τρίπολη, υπόψη κ. Απ. Γιαννόπουλου (τηλ: 2710222617). 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναιδέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) καιαρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησήςγίνειστο κατάστημα της υπηρεσίας μας, στο κατάστημα τηςυπηρεσίας μας στο Άστρος όπου προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις,στο κατάστημα της Περιφέρειας Πελοποννήσου,στο δικτυακό τόπο αυτής (https://www.ppel.gov.gr/), καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των Δήμων Τρίπολης και Β. Κυνουρίας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίαςημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.