Ξεκίνησαν και πάλι τα έργα στο γεφύρι των Λαγκαδίων (pics)

Ξεκίνησαν και πάλι τα έργα στο γεφύρι των Λαγκαδίων (pics)

Ιούνιος 30, 2017 - 18:32
6 σχόλια

Ξεκίνησαν και πάλι, απ' ό,τι φαίνεται, τα έργα στο γεφύρι των Λαγκαδίων, δύο μέρες μετά τη διαπίστωση ότι ο εργολάβος είχε αποχωρήσει (δείτε ΕΔΩ).

Στη σελίδα των Λαγκαδινών Νέων στο Facebook δημοσιεύονται φωτογραφίες του γεωτρύπανου που «εγκαταστάθηκε» στον χώρο του έργου και βίντεο που το δείχνει σε λειτουργία.

«Πριν καλά-καλά σβήσει ο κουρνιαχτός της σκόνης απο την νταλίκα που έπαιρνε τα μηχανήματα προχτές απο το "κοτόμυαλο", σήμερα 30 Ιουνίου ήρθε νέο μηχάνημα, γεωτρύπανο αυτή τη φορά και ξεκίνησε άμεσα τις εργασίες», αναφέρει το σχόλιο.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Μα ο εργολαβος δεν σταμάτησε ποτε. Ούτε τα πήρε και έφυγε.(αλλαγή γεωτρύπανου έγινε) Απλά οι διαφοροι αδαής,κακοπροαιρετοι, θιασώτες παρωχημένων αντιλήψεων προτρέχουν για να συντηρήσουν τα μικροσκοπικά τους εγώ... Καλό θα ήταν στην ελλάδα του 2017 να συστρατευεται ο κόσμος σε ότι ΚΑΛΟ πάει να γίνει, αντί να το φθονεί και να το αντιμάχεται.

Και μια διορθωση ως προς τα γραφομενα....ο εργολαβος δουλευε από τις 29 ιουνίου με χωματουργικα...

Τα έργα δεν σταμάτησαν ποτέ ! Αλλαγή κάποιων μηχανημάτων έγινε. Καλό θα είναι να ηρεμήσουν κάποιοι κακεντρεχείς. Τ ο χωριό δεν είναι πεδίο μάχης. Δεν γίνεται το έργο για να λυθούν οι διαφορές. Γίνεται για να γίνει. Εκτονωθείτε διαφορετικά και όχι σπέρνοντας ειδήσεις όπως τις θέλετε για να δημιουργείται αναστάτωση που ίσως ευνοεί κάποια σχέδια. Για μιά ακόμη φορά αποδεικνύεται η αναξιοπιστία κάποιων και καλό είναι τα μέσα να διασταυρώνουν τις πληροφορίες από άτομα που υποτίθεται οτι ασκουν δημοσιογραφία !

Το έγκυρη ενημέρωση δεν την γνωρίζουν οι σχολιαστές. Διασπείρουν πανικό και ματαιοδοξία. Κάνουν ίσως και την τρίχα τριχιά και άντε μετά να βγάλεις άκρη. Κάτι έχουν χάσει προφανώς και τους φταίνε όλα. Μη του δίνεται σημασία. Ψωφάει ο μαύρος για αναστάτωση που μόνο εκείνος δημιουργεί !

Ρε στημένοι πού τα πουλάτε αυτά; Οταν 3 βδομάδες δεν υπήρχε ψυχη στη ρεματιά το λέτε χωματουργικά; Οταν ο Τατουλης είπε οταν ήλθε στα Λαγκάδια οτι το έργο να τελειώσει τον Ιούλιο ποιός έλεγε ψέμματα; Οταν έφυγε ο ένας εργολάβος και ήλθε άλλος με άλλο τρυπάνι ποιός λέει αλήθειες;; Το ένα ψέμμα φέρνει το άλλο...

Τα δημοσια εργα δεν είναι τυρί ούτε μπακλαβάς φιλαράκι....κουλαρε.... Κάνε το σταυρό σου που θα το δείς το γεφυρι ..... αλλά για να μην μπερδευεσαι.....δεν γίνεται για σένα ....γίνεται για όλο το κόσμο ....και για τα παιδια και τα εγγονια όλων μας...ακόμα και τα δικά σου, μην τους αφήνεις λοιπόν παρακαταθήκη ότι ο πατέρας τους δεν ήθελε να γινει το γεφυρι, γιατι απλά, το έκαναν άνθρωποι που δε συμπαθούσε...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.