Ξεκινάει σύντομα η λειτουργία του αιολικού σταθμού στο Μαρί

Ξεκινάει σύντομα η λειτουργία του αιολικού σταθμού στο Μαρί

Απρίλιος 27, 2015 - 09:42
0 σχόλια

Εγκρίθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, η χορήγηση αδείας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από τον αιολικό σταθμό που βρίσκεται στη θέση "Προφήτης Ηλίας - Παλαιόπυργος" της Δημοτικής Ενότητας Λεωνιδίου, απέναντι ακριβώς από το χωριό Μαρί του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

Ο νέος αιολικός σταθμός, εγκατεστημένης ισχύος 16MW και μέγιστης ισχύος παραγωγής 16 MW, αποτελείται από 8 ανεμογεννήτριες ισχύος 2 MW έκαστη και με διάμετρο δρομέα 87 μέτρα.
Δικαιούχος της αδείας είναι η εταιρεία με την επωνυμία "DEUTSCHE AEOLIA ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" με διακριτικό τίτλο "DEUTSCHE AEOLIA Α.Ε.", όπως αυτή νόμιμα εκπροσωπείται και με μετοχική σύνθεση: "DEUTSCHE BANK AG" 80% και "ALPHA ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH Α.Ε." 20%.

Η κάμερα του leonidion.gr βρέθηκε στον χώρο του νέου αιολικού σταθμού, η λειτουργία του οποίου αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα. 

Από το leonidion.gr
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.