Ξεκινάει προετοιμασία ο Παναρκαδικός

Ξεκινάει προετοιμασία ο Παναρκαδικός

Ιούλιος 28, 2019 - 12:47
0 σχόλια

Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού καθώς το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Στις 17:00 της Δευτέρας 29 Ιουλίου στο γήπεδο του Παναρκαδικού θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εφετινή προπόνηση των πράσινων που μπαίνουν πια και επίσημα σε ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Θανάσης Στάικους και οι νέοι του συνεργάτες είναι έτοιμοι να βάλουν τις βάσεις για την δημιουργία ενός δυνατού και ανταγωνιστικού συνόλου έτοιμου να ανταποκριθεί στις αυξημένες απατήσεις της νέας χρονιάς στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

 Το παρών αναμένεται να δώσουν τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα αλλά και οι ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν την συνεργασία τους ενώ εντός των επόμενων ημερών αναμένεται μεταγραφική συνέχεια μιας και ακόμα δεν έχει κλείσει το ρόστερ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.