Ξεκινά ο καθαρισμός πρανών στο οδικό δίκτυο της Τρίπολης;

Ξεκινά ο καθαρισμός πρανών στο οδικό δίκτυο της Τρίπολης;

Ιούνιος 12, 2018 - 10:45
0 σχόλια

Για τον καθυστερημένο καθαρισμό των οδών του Δήμου Τρίπολης μίλησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάνννης Σμυρνιώτης στη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης τη Δευτέρα 11 Ιουνίου.

Στις 10 Ιουνίου θα ξεκινούσε ο καθαρισμός της πόλης από τα χορτάρια. Τι γίνεται με αυτό το πρόβλημα γιατί σε λίγο οι οδηγοί δεν θα έχουν ορατότητα στον δρόμο, ρώτησε.

Επίσης, επεσήμανε ότι πρέπει να γίνει καθαρισμός των οδών διότι έχει τεθεί σε ισχύει η αντιπυρική περίοδος και υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς.

Συνεχίζοντας, ο κ. Σμυρνιώτης ζήτησε να ενημερωθεί για τις πάγιες προκαταβολές των προέδρων: «Ας δοθούν τα χρήματα τουλάχιστον να γίνει ο καθαρισμός από τα χορτάρια στους δρόμους των χωριών»

Για το θέμα απάντησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σωτήρης Παπαδημητρίου αναφέροντας ότι χθες υπογραφήκαν οι συμβάσεις πολιτικής προστασίας και σήμερα 12 Ιουνίου θα ξεκινήσουν με την Καλαβρύτων.

Μπορεί η εικόνα να είναι δύσκολη αλλά τα χορτάρια είναι χλωρά και ίσως υπάρξει θέμα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.